Libnet.ro
UNICEF

19:45

Colliers International: Stocul mall-urilor din Bucuresti totalizeaza peste un milion de metri patrati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Colliers International: Stocul mall-urilor din Bucuresti totalizeaza peste un milion de metri patrati

Odata cu livrarea proiectului Veranda Mall, stocul de centre comerciale moderne din Bucuresti a ajuns la aproximativ 1,16 milioane de metri patrati, dintre care aproape 40%, circa 450. 000 de metri patrati, inchiriabili, se afla in sectoarele 2 si 3 ale Capitalei, potrivit calculelor companiei de consultanta imobiliara Colliers International. continuă pe Ziarul Bursa

Colliers: 40% din stocul de retail din Capitala, concentrat in sectoarele 2 si 3

Stocul de centre comerciale moderne din Bucuresti a ajuns la aproximativ 1,16 milioane mp dupa livrarea din acest an a proiectelor ParkLake si Veranda Mall Obor, dintre care aproape 40%, circa 450. 000 mp inchiriabili, se afla in sectoarele 2 si 3 ale.

Baza de date cu toate proprietatile publice si private din Bucuresti va fi actualizata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca baza de date cu toate proprietatile publice si private din Bucuresti va fi actualizata si va include elementele privind regimul juridic si.

VIDEO. Grigore Lese, concert extraordinar La portile ceriului, pe scena Teatrului National din Bucuresti (P)

Pe 5 decembrie, in seara de Mos Nicolae, Grigore Lese va sustine concertul extraordinar La portile ceriului, avandu-i invitati pe scena Salii Studio a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, pe Olga Podobinschi-pian, Mihaela Pletea-voce, Maria Chifu-fagot si Amir Heidarkhodae-instrumente de percutie si voce.

Comandamentul NATO din Bucuresti coordoneaza un exercitiu de lupta in centrul Romaniei. Participa 1300 de militari si 13 aeronave

Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est al Aliantei Atlantice coordoneaza un exercitiu international in centrul Romaniei, cu participarea a 1300 de militari.

Comandamentul NATO din Bucuresti coordoneaza un exercitiu de lupta in centrul Romaniei. Participa 1300 de militari si 13 aeronave, inclusiv noile F-16

Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est al Aliantei Atlantice coordoneaza un exercitiu international in centrul Romaniei, cu participarea a 1300 de militari.

Investitiile majore din Bucuresti pierd finantari; rectificarea duce banii la RATB, pasajul Ciurel si festivaluri culturale

Primaria Capitalei a cheltuit pana pe 30 septembrie doar 20% din banii alocati pentru investitii in acest an, potrivit executiei bugetare aprobate la ultima sedinta de Consiliu General. La sectiunea cheltuieli de functionare s-au cheltuit 80% din fonduri. In plus, la ultima sedinta de Consiliu General s-a aprobat o rectificare bugetara, s-au luat bani de la proiectul de modernizare Piata Eroii Revolutiei, penetratia Prelungirea Ghencea-Domnesti, modernizarea Soselelor Iancului si Pantelimon, largirea strazii Fabrica de Glucoza, o parte dintre aceste proiecte neincepand in acest an, si s-au dat la Pasajul Ciurel si pentru majorarea subventiei RATB.

Descinderi in cluburi de fite din Bucuresti: O fosta Miss Playboy, victima a operatiunii desfasurate de mascati (VIDEO)

O fosta Miss Playboy s-a nimerit in centrul unei imens scandal cu ingrediente incendiare: droguri, perchezitii si cluburi de fite. Roxana Ungureanu, desemnata in 2006 cea mai sexy femeie din.

Apa potabila va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din Bucuresti

Apa Nova Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 31 octombrie - 06 noiembrie 2016, in mai multe zone din Capitala, pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )