Libnet.ro
UNICEF

14:15

Barcelona a refuzat 100 milioane de euro pentru Ansu Fatu

Online Sport Online Sport,
Barcelona a refuzat 100 milioane de euro pentru Ansu Fatu

Cotidianul catalan Sport anunta ca FC Barcelona a primit o oferta uriasa pentru tanarul jucator Ansu Fati. continuă pe Online Sport

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

4,3 milioane Euro pentru un startup IT fondat de o romanca - interviu video deladistanta

Si-a inceput cariera IT cu un 4 la info, in liceu, dar pe urma a prins gustul programarii si a intrat la Cibernetica. Pana la urma, romanca Roxana Porada a ajuns in Elvetia, unde a deschis un startup de inteligenta artificiala care tocmai a obtinut o finantare de 4,3 milioane de euro.

AS Roma a inregistrat un deficit record, de aproape 130 milioane euro

Clubul italian AS Roma a inregistrat un deficit record de 128,4 milioane euro, dupa primele noua luni ale exercitiului financiar 20192020, in crestere cu aproape 100 milioane euro fata de bilantul anterior, relateaza LEquipe.

NBA: Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru a combate inegalitatea sociala si de rasa

Legenda NBA, Michael Jordan, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari organizatiilor care lucreaza pentru egalitate rasiala si justitie sociala pe fondul unui climat incarcat marcat de protestele anti-rasism din Statele Unite, potrivit AFP.

Aerostar Bacau estimeaza o scadere a vanzarilor cu 100 milioane lei in acest an

Aerostar Bacau, companie specializata in fabricarea de produse de aviatie, mentenanta la avioane comerciale si sisteme pentru aparare, estimeaza o scadere a vanzarilor cu aproximativ 100 milioane lei, la 278 milioane lei, in acest an.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

Comisia Europeana doneaza 300 de milioane de euro pentru efortul Gavi de imunizare a populatiei

Se vor dona 300 de milioane EUR in favoarea Gavi, alianta pentru vaccinuri, in perioada 2021-2025. Aceasta suma va contribui la imunizarea a 300 de milioane de copii din intreaga lume si va finanta constituirea de rezerve de vaccinuri utile in cazul epidemiilor de boli infectioase, transmite un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene din Romania.

Germania: Un nou pachet de 130 de miliarde de euro pentru economie ridica ajutorul financiar la aproape 1.000 de miliarde

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav afectata de criza sanitara.

ANGELA MERKEL: 130 de miliarde de euro pentru relansarea economica a Germaniei pentru 2020 si 2021

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav lovita de pandemia de COVID-19.

Michael Jordan doneaza 100 de milioane de dolari pentru lupta impotriva rasismului

Legenda NBA, Michael Jordan, acum in varsta de 57 de ani, a anuntat ca va dona 100 de milioane de dolari in urmatorii 10 ani pentru a ajuta la eradicarea rasismului de toate tipurile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )