Libnet.ro
UNICEF

10:30

Comisar de politie din Galati, retinut pentru 16 infractiuni de luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisar de politie din Galati, retinut pentru 16 infractiuni de luare de mita

Un comisar-sef de politie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor S. ) Galati a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunii de luare de mita in forma continuata, fiind acuzat ca a primit sume de bani uprinse intre 50 lei si 300 lei si alte bunuri, pentru programarea peste rand a candidatilor la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, inmatricularea cu prioritate a unor autoturisme si preschimbarea fara programare a permisului de conducere, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Comisar-sef de politie trimis in judecata pentru 16 infractiuni de luare de mita. Cu cat ii dijmuia pe candidatii la obtinerea permisului de conducere

Petcu Mitica, comisar-sef de politie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor S. ) Galati, este acuzat ca cerea diferite sume de bani pentru a programa peste rand candidatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

O minora din Galati, confirmata cu COVID-19, dar asimtomatica, a castigat in instanta dreptul de a fi izolata la domiciliu, nu spitalizata

O minora din Galati, confirmata cu noul coronavirus, dar asimptomatica, a castigat in instanta dreptul de a fi izolata la domiciliu in detrimentul izolarii intr-un spital, asa cum hotarase Directia de Sanatate Publica DSP).

CORONAVIRUS |Autoritatile din Galati au facut publica lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare cartier din municipiu si fiecare localitate din judet

Autoritatile din Galati, judet ce a depasit pragul de 2. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a transmis, vineri, lista cazurilor de COVID-19 detaliata pe fiecare localitate in parte din judet, dar.

Cardiologul Mircea Cinteza: Este cel mai greu moment din ultimii ani pentru cei cu boli cardiovasculare. COVID-ul ataca plamanul, dar si inima (VIDEO)

Medicul cardiolog Mircea Cinteza atrage atentia asupra faptului ca, in contextul epidemiei de COVID-19, pacientii cu afectiuni cardiovsculare traverseaza cel mai greu moment din ultimii ani pentru ca noul.

Comisar-sef de politie din Permise Galati, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita in forma continuata. Ofiterul se afla in arest la domiciliu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat, vineri, ca magistratii serviciului teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata a lui Petcu Mitica, comisar-sef de politie in cadrul Serviciului.

Una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati se inchide pentru modernizare

Primaria municipiului Galati anunta ca strada Siderurgistilor se va inchide incepand de luni, 3 august 2020, pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Doja si Gheorghe Asachi Casa Rosie).

EXCLUSIV Pozitia Patriarhiei Romane, dupa ce autoritatile din Galati au decis ca slujbele sa se desfasoare in exteriorul lacasurilor de cult: Credinciosii sunt indemnati sa promoveze si sa respecte regulile elementare de protectie

EXCLUSIV Prefectura Judetului Galati a anuntat noi masuri in vederea blocarii raspandirii noului coronavirus, printre acestea fiind vizate si desfasurarea slujbelor religioasein exteriorul.

Primarul PSD din Giurgiu, candidat pentru un nou mandat din partea formatiunii lui Ponta Se plange de tandemul toxic de la PSD Giurgiu Marian Mina-Niculae Badalau

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, ales in 2016 din partea PSD, a participat, miercuri, pentru prima data la o conferinta de presa a PRO Romania si a anuntat ca sustine acest partid si ca vrea sa isi depuna candidatura pentru un nou mandat din partea acestei formatiuni.

Piata din Bucuresti, inchisa pentru ca nu se respectau masurile anti-Covid

Piata Resita din Capitalaa fost inschisa din cauza ca vanzatorii nurespectaumasurile anti-Covid. in plus, piata nu avea circuitele de intrare si iesire, dezinfectant pentru igienizarea m.

Italienii se tem ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei pentru romani

Oamenii de afaceri din provincia Veneto sunt nemultumiti si ingrijorati, dupa ce ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, instituirea carantinei de 2 saptamani pentru toate persoanele care ajung din Romania si Bulgaria, conform Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )