Libnet.ro
UNICEF

09:45

Piata din Bucuresti, inchisa pentru ca nu se respectau masurile anti-Covid

B1 B1,
Piata din Bucuresti, inchisa pentru ca nu se respectau masurile anti-Covid

Piata Resita din Capitalaa fost inschisa din cauza ca vanzatorii nurespectaumasurile anti-Covid. in plus, piata nu avea circuitele de intrare si iesire, dezinfectant pentru igienizarea m. continuă pe B1

O mare piata din Bucuresti a fost inchisa in aceasta dimineata pentru nerespectarea masurilor anti-Covid

Piata Resita din Capitala a fost inchisa in aceasta dimineata dupa ce inspectorii au gasit mai multe nereguli. Primaria Sectorului 4 a retras autorizatia de functionare a Pietei Resita, ca urmare a rezultatelor unui control care a avut loc sambata. Controlul a fost efectuat de catre Politia Locala si Directia de Sanatate publica din Capitala.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Nicusor Dan: Avem traficul imposibil din Bucuresti pentru ca solutiile alese n-au avut viziune si coerenta peste tot (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa electorala pentru Primaria Capitalei, a facut o scurta radiografie a transportului in comun din Bucuresti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nicusor Dan: Avem traficul imposibil din Bucuresti pentru ca solutiile alese n-au avut viziune si coerenta peste tot (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa electorala pentru Primaria Capitalei, a facut o scurta radiografie a transportului in comun din Bucuresti, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

in pline negocieri Orban-Barna pentru primariile de sector, Rares Bogdan avertizeaza USR ca nu va castiga nicio primarie din Bucuresti daca nu va ajunge la un compromis cu PNL si PMP

In pline negocieri ale partidelor de dreapta cu privire la candidatii la primariile de sector din Capitala, prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca liberalii au facut suficiente compromisuri si au acceptat o multime de lucruri, in timp ce USR vine cu noi pretentii. El i-a avertizat pe prietenii de la USR ca daca nu vor ajunge la un compromis cu PNL si PMP pentru candidaturi comune, USR nu va castiga nicio primarie din Bucuresti.

Moment istoric pentru transportul din Bucuresti. Se intampla in doar cateva zile

Moment istoric pentru transportul in comun din Bucuresti. Ce ii va surprinde pe bucuresteni in trafic in zilele ce urmeaza? Noua achizitie STB. Bucurestenii vor vedea surpriza in cateva zile Directorul general al STB a dezvaluit in cadrul Jurnalului Economic de la Digi 24 de ce a fost anulata a doua licitatie pentru cele 100 .

Ciolacu, dupa anuntul lui Ponta privind alianta cu Negoita pentru localele din Bucuresti: Un om de stanga a ales sa faca jocurile PNL Gabriela Firea ii va spulbera

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat la anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din Bucuresti, el acuzandu-l pe Ponta ca a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

Imagini scandaloase la un mall din Bucuresti. Latrau ca stau spatiile inchise, ca moare economia - VIDEO

Imagini revoltatoare au fost surprinse la un centru comercial din Bucuresti. O multime de tineri s-au adunat la un concert.

Explozie puternica intr-un bloc din Bucuresti. Pompierii au intervenit de urgenta

O explozie putenrica s-a produs intr-un apartament din Bucuresti, pe Calea Giulesti. Incidentul a avut loc intr-un apartament aflat la parter a afectat si alte locuinte, spun autoritatile.

Cat de poluat este aerul in Romania? B1 TV va difuza o rubrica zilnica despre calitatea aerului din Bucuresti si din principalele orase ale tarii

B1 TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza, incepand de luni 27 iulie, o rubrica zilnica dedicata calitatii aerului din Bucuresti si din principalele orase ale Romaniei. Rubrica este.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )