Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primarul PSD din Giurgiu, candidat pentru un nou mandat din partea formatiunii lui Ponta Se plange de tandemul toxic de la PSD Giurgiu Marian Mina-Niculae Badalau

Hotnews Hotnews,
 Primarul PSD din Giurgiu, candidat pentru un nou mandat din partea formatiunii lui Ponta Se plange de tandemul toxic de la PSD Giurgiu Marian Mina-Niculae Badalau

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, ales in 2016 din partea PSD, a participat, miercuri, pentru prima data la o conferinta de presa a PRO Romania si a anuntat ca sustine acest partid si ca vrea sa isi depuna candidatura pentru un nou mandat din partea acestei formatiuni. continuă pe Hotnews

Protest de strada la adresa unui preot din Giurgiu. De ce il acuza oamenii

Nu ar fi prima data cand apare un scandal avand ca subiect abuzurile facute de o parte a celor ce se pun in slujba Domnului, in Bisericile din Romania. Un astfel de scandal s-a iscat intr-o localitate din judetul Giurgiu, zilele acestea. Preot acuzat de taxe pentru orice serviciu religios Localitatea Darasti-Vlasca mocneste la foc .

Revolta intr-un sat din Giurgiu. Localnicii isi alunga preotul si nu mai vor sa slujeasca in biserica

Se anunta o noua zi cu scandal in comuna Adunatii Copaceni din Giurgiu. Localnicii sunt hotarati sa nu il mai lase pe preot sa intre si sa slujeasca in biserica. Aceasta revolta il vizeaza pe parohul bisericii Sf Cuvioasa Parascheva Paslari din satul Darasti Vlasca.

Cardiologul Mircea Cinteza: Este cel mai greu moment din ultimii ani pentru cei cu boli cardiovasculare. COVID-ul ataca plamanul, dar si inima (VIDEO)

Medicul cardiolog Mircea Cinteza atrage atentia asupra faptului ca, in contextul epidemiei de COVID-19, pacientii cu afectiuni cardiovsculare traverseaza cel mai greu moment din ultimii ani pentru ca noul.

Scandal intr-o comuna din Giurgiu. Zeci de oameni protesteaza in timpul slujbei: Vrem alt preot!

Scandal in localitatea Darasti-Vlasca din judetul Giurgiu, unde cateva zeci de localnici protesteaza, in timpul slujbei de duminica, fata de preotul din localitate, cerand schimbarea acestuia, scrie News. ro.

Piata din Bucuresti, inchisa pentru ca nu se respectau masurile anti-Covid

Piata Resita din Capitalaa fost inschisa din cauza ca vanzatorii nurespectaumasurile anti-Covid. in plus, piata nu avea circuitele de intrare si iesire, dezinfectant pentru igienizarea m.

Italienii se tem ca afacerile lor sunt in pericol din cauza carantinei pentru romani

Oamenii de afaceri din provincia Veneto sunt nemultumiti si ingrijorati, dupa ce ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, instituirea carantinei de 2 saptamani pentru toate persoanele care ajung din Romania si Bulgaria, conform Digi24.

IN ULTIMA SAPTAMANA Convergenta cu evolutiile din pietele externe pentru piata titlurilor de stat din Romania

Curba randamentelor din Romania a reactionat la evolutiile din pietele financiare internationale si la factorii interni in ultima saptamana, evidentiindu-se scaderea ratei de dobanda la titlurile de stat pe scadenta 10 ani, barometrul pentru costul de finantare in economie, evolutie convergenta cu cele inregistrate in SUA si Germania, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )