Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comisarul desemnat al Romaniei, Rovana Plumb, luat la intrebari in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Comisarul desemnat al Romaniei, Rovana Plumb, luat la intrebari in Parlamentul European

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o . continuă pe Antena3

Rovana Plumb, probleme in Parlamentul European. SiegfriedMuresan (PNL): PSD-ista, invitata la o audiere exceptionala in privinta informatiilor contradictorii din declaratia de avere

Comisia Juridica JURI) din Parlamentul European a invitat-o pe Rovana Plumb,propusa comisar european,la o audiere exceptionalaca urmare a informatiilor contradictorii din declaratiile sale.

Bogdan Chirieac, dupa ce Rovana Plumb a fost audiata in Parlamentul European: E o executie

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o.

Siegfried Muresan: Rovana Plumb nu a obtinut unda verde a Comisiei Juridice a PE pentru a deveni comisar european. Urmeaza o audiere exeptionala

Europarlamentarul PNL Siegfrid Muresan a anuntat ca Rovana Plumb nu a primit aprobare din partea Comisiei Juridice a Parlametului European pentru a deveni comisar european pe Transporturi. Comisia juridica din Parlamentul European i-a cerut Rovanei Plumb explicatii suplimentare cu privire la diferentele care apar in declaratiile de avere.

Rovana Plumb, invitata joi la o audiere extraordinara in comisia europarlamentara JURI

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a decis sa ii invite joi, 26 septembrie, pe Rovana Plumb si Laszlo Trocsanyi, comisarii europeni desemnati din partea Romaniei, respectiv a Ungariei, la o audiere extraordinara, au declarat miercuri, surse de la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

Victor Ponta: Rovana Plumb e foarte atasata de cine e sef. Daca esti sef, e si Rovana cu tine (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Rovana Plumb, propusa pentru postul de comisar pe Transporturi, in viitorul Executiv european, este foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )