Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisarul european pentru agricultura face prima vizita oficiala in Romania: Phil Hogan a fost primit de Victor Ponta la Palatul Victoria

B1 B1,
Comisarul european pentru agricultura face prima vizita oficiala in Romania: Phil Hogan a fost primit de Victor Ponta la Palatul Victoria

Premierul Victor Ponta l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Phil Hogan, aflat pentru prima oara in vizita oficiala in Romania. in cadrul. continuă pe B1

Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Phil Hogan, viziteaza Romania

Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Phil Hogan, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 12 - 13 martie 2015, informeaza un comunicat remis redactiei.

Presedintele Klaus Iohannis, prima vizita oficiala in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis face prima sa vizita in Polonia. inainte de aceasta vizita oficiala a vorbit despre o istorie comuna a celor doua tari si despre solidaritatea de care au dat dovada in momentele.

Corina Cretu incepe marti o vizita oficiala in Romania. Comisarul european se intalneste cu presedintele Iohannis si premierul Ponta

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, va efectua o vizita oficiala in Romania, in perioada 10 - 12 martie, in cursul careia se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul.

Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Polonia, s-a intalnit cu premierul Ewa Kopacz

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Polonia, s-a intalnit vineri cu premierul Ewa Kopacz, informeaza Agerpres. intalnirea cu liderul guvernului de la Varsovia este ultima intrevedere.

Fondul European pentru Investitii sa tina cont de diferentele dintre state

Secretarul de stat in MFP, Enache Jiru, si-a exprimat ieri sprijinul pentru infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice, cu mentiunea, formulata impreuna cu reprezentantii Ungariei, Poloniei, Croatiei si Cehiei, ca implementarea acestuia sa tina cont de diferentele dintre statele UE.

Romania sprijina infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice

Secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Enache Jiru, si-a exprimat, marti, sprijinul pentru infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice, cu mentiunea ca implementarea acestuia sa tina cont de diferentele dintre statele UE, relateaza Mediafax.

Romania vrea ca Fondul European pentru Investitii sa tina cont de diferentele dintre state

Secretarul de stat in MFP Enache Jiru si-a exprimat marti sprijinul pentru infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice, cu mentiunea, formulata impreuna cu reprezentantii Ungariei, Poloniei, Croatiei si Cehiei, ca implementarea acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )