Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri pentru sprijinirea transporturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri pentru sprijinirea transporturilor

Comisia Europeana a adoptat astazi, 29 aprilie, un pachet de masuri menite sa sprijine intreprinderile din sectoarele aviatic, feroviar, maritim si rutier pentru a face fata consecintelor epidemiei de coronavirus. Masurile vor reduce sarcina de reglementare si costurile pentru societatile de transport si ar putea fi urmate de mai multe propuneri in urmatoarele saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana a aprobat planul Frantei pentru creditarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro realizat de Guvernul Frantei, pentru redresarea companiei auto Renault, informeaza Reuters.

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport, care sa fie valabile pentru toate tarile Uniunii Europene, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax.

Comisia Europeana acorda finantare complementara beneficiarilor de granturi CEC pentru a stimula inovarea

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca 55 de beneficiari ai Consiliului European pentru Cercetare CEC) au primit granturi CEC pentru validarea conceptului, pentru a analiza potentialul comercial sau societal al rezultatelor cercetarilor lor, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana aproba masurile propuse de Romania pentru combaterea COVID-19 De anul viitor vom avea un program de 4,5 miliarde de euro din fonduri UE pentru sanatate

Toate masurile propuse de Ministerul Fondurilor Europene au fost aprobate de catre Comisia Europeana, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Din anul 2021 va exista pentru prima oara un Program Operational dedicat exclusiv sanatatii, cu un buget de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

Comisia Europeana: Romania, sursa de dezastre maritime la exportul cu animale vii

Comisia Europeana a publicat astazi raportul final de audit privind exportul cu animale vii din portul Midia, Romania. Raportul avertizeaza ca vapoarele autorizate in Romania expun animalele la riscuri deosebite pe durata calatoriei spre tari terte.

UE ia masuri pentru ca bancile sa poata da mai usor imprumuturi pentru gospodarii si firme

Comisia Europeana a adoptat marti un pachet bancar care va facilita acordarea de imprumuturi bancare gospodariilor si intreprinderilor din intreaga Uniune Europeana.

Forumul Judecatorilor cere masuri pentru ca instantele sa nu devina focare de infectie cu Covid-19, dupa reluarea graduala a activitatii

Forumul Judecatorilor din Romania solicita Parlamentului, Guvernului, Ministerului Justitiei si Consiliului Superior al Magistraturii sa stabileasca reguli pentru reluarea graduala a activitatii instantelor judecatoresti, in scopul prevenirii raspandirii infectiilor respiratorii cauzate de virusul SARS-CoV-2, avertizand ca, in absenta acestora, instantele ar putea deveni noi focare de raspandire a bolii. Asociatia pledeaza pentru limitarea procedurilor care presupun prezenta justitiabililor in fata instantei, cu respectarea drepturilor omului.

Cristoiu: Ar trebui si alte masuri pentru ca 15 mai sa nu fie o data gen Revelion

Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca singura tema de interes a oamenilor vizeaza masurile de relansare a vietii publice si economice, iar autoritatile ar trebui sa deschida treptat parcurile, cafenelele, terasele pentru a nu asista la evenimente gen Revelion dupa incetarea starii de urgenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )