Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Marea Britanie a devenit a treia tara grav afectata de pandemie, ca numar de victime A fost convocat Comitetul de urgenta al OMS Situatia in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel global depaseste 3,1 milioane, din care peste 1 milion sunt identificate pe teritoriul SUA. SUA este, de altfel si tara cu cele mai multe decese, peste 58. 000, mai multi morti decat in Razboiul din Vietnam, reprezentand mai bine de un sfert din bilantul total al victimelor in lume, peste 217. Dupa SUA, Italia, care se apropie de 30. 000 de decese, Spania, Franta si Regatul Unit, au fiecare peste 20. 000 de morti declarate oficial. 40:SUA au ajuns la aproape 60. 000 de decese23. 00: Administratia Trump lucreaza la o operatiune privind dezvoltarea unui vaccin 22. 23: Bilantul mortilor in Franta a depasit pragul de 24. 00: Seful OMS a convocat comitetul de urgenta pentru a analiza evolutia pandemiei 21. 05: Ungaria renunta la unele restrictii doar in afara Capitalei 20. 42: Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault20. 02: Regatul Unit a revizuit biantul victimelor: 26. 097, urcand pe locul trei, dupa SUA si Italia19. 09: Italia: Peste 203. 000 de cazuri de infectii cu Covid-19. Numarul mortilor, in scadere18. 00: Pompeo arata cu degetul spre laboratoarele din China: Nu stim daca respecta proceduri de securitate care sa previna o noua pandemie.

Comisia Europeana aproba masurile propuse de Romania pentru combaterea COVID-19 De anul viitor vom avea un program de 4,5 miliarde de euro din fonduri UE pentru sanatate

Toate masurile propuse de Ministerul Fondurilor Europene au fost aprobate de catre Comisia Europeana, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Din anul 2021 va exista pentru prima oara un Program Operational dedicat exclusiv sanatatii, cu un buget de aproximativ 4,5 miliarde de euro.

Comisia Europeana a aprobat planul Frantei pentru creditarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro realizat de Guvernul Frantei, pentru redresarea companiei auto Renault, informeaza Reuters.

Comisia Europeana a adoptat un pachet de masuri pentru sprijinirea transporturilor

Comisia Europeana a adoptat astazi, 29 aprilie, un pachet de masuri menite sa sprijine intreprinderile din sectoarele aviatic, feroviar, maritim si rutier pentru a face fata consecintelor epidemiei de coronavirus. Masurile vor reduce sarcina de reglementare si costurile pentru societatile de transport si ar putea fi urmate de mai multe propuneri in urmatoarele saptamani.

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport

Comisia Europeana trebuie sa stabileasca reguli privind fiecare mod de transport, care sa fie valabile pentru toate tarile Uniunii Europene, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

Comisia Europeana acorda finantare complementara beneficiarilor de granturi CEC pentru a stimula inovarea

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca 55 de beneficiari ai Consiliului European pentru Cercetare CEC) au primit granturi CEC pentru validarea conceptului, pentru a analiza potentialul comercial sau societal al rezultatelor cercetarilor lor, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana: Romania, sursa de dezastre maritime la exportul cu animale vii

Comisia Europeana a publicat astazi raportul final de audit privind exportul cu animale vii din portul Midia, Romania. Raportul avertizeaza ca vapoarele autorizate in Romania expun animalele la riscuri deosebite pe durata calatoriei spre tari terte.

Ministrul Fondurilor Europene: De anul viitor va exista pentru prima oara un program operational dedicat exclusiv Sanatatii. Buget de 4,5 miliarde euro

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat ca, de anul viitor, va exista pentru prima oara un program operational dedicat exclusiv Sanatatii, cu un buget de 4,5 miliarde euro, iar daca in perioada pandemiei vorbim despre banii europeni care salveaza vieti, in perioada urmatoare are in vedere ca banii europeni sa ajute o economie sanatoasa.

EDUARD DUMITRASCU, ARSC: Strategia de smart city presupune investitii de miliarde euro, in Bucuresti

Strategia de Smart City presupune investitii de miliarde de euro, in Capitala, care se vor intinde pe mai bine de 7-8 ani, este de parere Eduard Dumitrascu, presedintele Asociatiei Romane pentru Smart City ARSC).

Ministrul Fondurilor Europene: Cum se impart cele 4,5 miliarde euro din fonduri UE pentru sanatate Prioritare sunt spitalele regionale, vaccinurile si pregatirea personalului medical

Din 2021 va exista pentru prima oara pentru Romania un Program Operational dedicat exclusiv sanatatii, cu un buget de aproximativ 4,5 miliarde de euro. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a explicat la Digi24 care vor fi prioritatile de impartire a acestor fonduri: O prima prioritate este cea legata de vaccinul tetravalent si de reactivarea Institutului National Cantacuzino.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )