Libnet.ro
UNICEF

07:31

Comisia Europeana aloca mai multe fonduri pentru integrarea romilor

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana aloca mai multe fonduri pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare, afirma in raportul sau anual Comisia Europeana, care va aloca mai multe fonduri pentru promovarea incluziunii sociale si combaterea discriminarii. continuă pe Adevărul

Nimeni nu trebuie sa fie discriminat din cauza originii sale etnice sau rasiale. CE aloca mai multi bani pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare. De aceea, Comisia Europeana va aloca mai multe fonduri.

Comisia Europeana da Romania in judecata pentru neadoptarea unui plan de urgenta privind aprovizionarea cu gaze

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru ca nu a adoptat un plan de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, lipsa unui astfel de plan.

Procesul de integrare a romilor, in atentia Comisiei Europene

Comisia Europeana va aloca mai multe fonduri pentru incluziunea sociala si combaterea discriminarii, in cazul romilor.

Comisia Europeana ofera zeci de milioane de euro pentru fermierii moldoveni

Comisia Europeana ofera Republicii Moldova 64 de milioane de euro pentru implementarea reformelor in sectorul agricol si in mediul rural.

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neadoptarea unui plan de urgenta privind aprovizionarea cu gaze

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru ca nu a adoptat un plan de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, lipsa unui astfel de plan .

Comisia Europeana obliga Romania si Suedia sa-si anuleze tratatul bilateral pentru investitii, prin care fratii Micula au luat stimulente de la stat

Comisia Europeana a declansat, joi, actiuni de infringement impotriva a cinci state membre UE, printre care Suedia si Romania, cerandu-le imperativ sa-si anuleze tratatele bilaterale pentru investitii perfectate inainte de aderarea la UE. Tratatul bilateral pentru investitii intre Suedia si Romania sta la baza unor stimulente acordate fratilor Micula pentru fabricile lor de racoritoare si bautori alcoolice din Romania, care in prezent fac obiectul unui litigiu la Curtea de Arbitraj de la Washington, care a obligat recent statul roman sa le acorde celor doi oameni de afaceri depagubiri de zeci de milioane de euro. Decizia Comisiei Europene preseaza astfel Romania si Suedia sa se aseze la masa de negociere pentru rediscutarea tratatului bilteral care i-a favorziat pe fratii Micula.

Praet, BCE: Zona euro trebuie sa faca mai multe reforme

Tarile din zona euro trebuie sa implementeze mai multe reforme ca sa se asigure ca economiile lor au o crestere sustenabila pe termen lung, atrage atentia Peter Praet, economist la Banca Centrala Europeana BCE).

Cum ajuta Samsung marile magazine sa iti vanda mai multe produse

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca suntem influentati de publicitate cand vine vorba de produsele pe care alegem sa le folosim. Totusi, odata cu evolutia mediilor digitale, publicitatea outdoor a capatat o importanta foarte mare, iar Samsung, lider pe piata locala de afisaj digital, ii ajuta pe comercianti sa atraga mai multa clientela. [] Cum ajuta Samsung marile magazine sa iti vanda mai multe produse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Scandalul promovarii in scoli a abstinentei pana la casatorie. Mai multe ONG-uri au cerut demiterea consilierului ministrului Educatiei, acesta a demisionat din alta parte

Mai multe ONG-uri i-au cerut ministrului Educatiei sa-l demita pe Romeo Mosoiu din functia de consilier, dupa ce asociatia pe care acesta o conducea a cerut public promovarea in scoli a abstinentei pana la casatorie. Eu i-am solicitat expres sa aleaga si a ales: si-a dat demisia din ONG, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a sustinut ca Mosoiu nu a avut cunostinta de comunicatul transmis de Asociatia Parinti pentru Ora de Religie, al carui vicepresedinte era.

Tarile cu cele mai multe paduri

Europa se aliniaza la trendul mondial si la capitolul despaduririlor, rata acestui fenomen fiind alarmanta. Cu toate astea, printre tarile cu cele mai multe paduri se numara si cateva state de pe batranul continent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )