Libnet.ro
UNICEF

20:45

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale. continuă pe Antena3

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 222 de milioane euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale, arata un comunicat de presa al institutiei.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 222 de milioane de euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in Ilfov

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania, conform unui comunicat de presa.

Comisia Europeana aloca 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania.

Noi finantari de 500.000 - 2 milioane Euro pentru firme IT, dintr-un fond sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile IT romanesti pot obtine noi finantari de capital de risc de 500. 000 - 2 milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii lansat, marti, la Sofia, cu sustinerea Uniunii Europene.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si 16 companii membre, amendate cu 8,47 milioane de euro pentru incalcarea legii in domeniul concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 41. 774 lei aprox. 8,47 milioane euro) Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB si 16 companii membre ale acesteia pentru incalcarea legislatiei in domeniul concurentei, prin participarea la un schimb de informatii sensibile din punct de vedere comercial. O firma a aplicat la politica de clementa, oferind autoritatii de concurenta informatiile necesare pentru declansarea investigatiei in 2017, iar o alta a recunoscut participarea la fapta anticoncurentiala, ceea ce a condus la reducerea amenzii aplicate acesteia.

Premierul a aprobat solicitarea catre Comisia Europeana ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin

Premierul Florin Citu anunta printr-o postare pe pagina de Facebook ca a aprobat transmiterea catre Comisia Europeana a solicitarii ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de milioane negociate suplimentar la nivel european.

Proiect de investitie pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din Ilfov, aprobat de Comisia Europeana. Presedintele CJ: Este esential pentru a asigura tuturor locuitorilor acces catre servicii publice de calitate

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 200 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din judetul Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, scrie.

Comisia Europeana refuza toate propunerile din Initiativa cetateneasca Minority SafePack sprijinita de Viktor Orban si UDMR

Comisia Europeana a anuntat ca nu va adopta nici o modificare legislativa ceruta de initiativa Minority SafePack, privind intarirea drepturilor minoritatilor in Uniunea Europeana. Drept argumente, Comisia a declarat fie ca nu are competente in domeniul drepturilor minoritatilor politici ce apartin exclusiv statelor membre), fie ca a demarat deja initiative care sprijina diversitatea culturala in UE, arata un comunicat oficial.

Pandemia COVID-19. Comisia Europeana, favorabila unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana se pronunta in favoarea ideei unui certificat de vaccinare impotriva covid-19 - un proiect al premierului grec Kyriakos Mitsotakis care vrea sa relanseze turismul elen - care sa fie recunoscut reciproc, anunta presedinta CE, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor publicatii portugheze, inaintea unei vizite la Lisabona, vineri, relateaza AFP.

Comisia Europeana a negociat achizitia unui nou vaccin anti-COVID produs cu tehnologie traditionala de compania farmaceutica Valneva

Comisia Europeana a incheiat marti, 12 ianuarie, discutiile preliminare cu Valneva in vederea achizitionarii potentialului vaccin impotriva COVID-19 dezvoltat de producatorul farmaceutic european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )