Libnet.ro
UNICEF

15:15

Premierul a aprobat solicitarea catre Comisia Europeana ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul a aprobat solicitarea catre Comisia Europeana ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin

Premierul Florin Citu anunta printr-o postare pe pagina de Facebook ca a aprobat transmiterea catre Comisia Europeana a solicitarii ca Romania sa beneficieze de inca 8 milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de milioane negociate suplimentar la nivel european. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Romania solicita inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer

Premierul Florin Citu a precizat ca a fost aprobata marti transmiterea catre Comisia Europeana a cererii ca Romania sa beneficieze de inca opt milioane de doze de vaccin BioNTechPfizer din cele 200 de.

Comisia Europeana a negociat achizitia unui nou vaccin anti-COVID produs cu tehnologie traditionala de compania farmaceutica Valneva

Comisia Europeana a incheiat marti, 12 ianuarie, discutiile preliminare cu Valneva in vederea achizitionarii potentialului vaccin impotriva COVID-19 dezvoltat de producatorul farmaceutic european.

Comisia Europeana a incheiat discutiile preliminare cu Valneva, in vederea achizitionarii unui nou potential vaccin anti-COVID-19. Ce tehnologie foloseste compania

Comisia Europeana a incheiat, marti, discutiile preliminare cu compania farmaceutica Valneva, in vederea achizitionarii potentialului vaccin anti-COVID-19 produs de aceasta. Contractul ar urma sa ofere tuturor.

Comisia Europeana sustine serviciile specializate in vederea cresterii colectarii de plasma convalescenta pentru tratarea bolnavilor de COVID-19

Comisia Europeana a selectat 24 de proiecte care vor implementa noi programe sau le vor extinde pe cele existente in domeniul colectarii de plasma de la donatorii care s-au vindecat in urma infectiei cu COVID-19.

Ministrul Agriculturii: Prin PNRR au fost alocate 6.5 miliarde de euro Avem proiectele pregatite, asteptam aprobarea de la Comisia Europeana (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a explicat luni seara, la Dosar de politician, pe B1 TV care ar urma sa fie investitiile din argicultura in Romania, dar si ce solutii au fost adoptate pentru a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )