Libnet.ro
UNICEF

21:15

Comisia Europeana a lansat o platforma de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a lansat o platforma de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor

Comisia Europeana a lansat astazi o noua platforma multipartita pentru a contribui la protejarea si refacerea padurilor la nivel mondial, ce reuneste un numar fara precedent de parti interesate si expertiza. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana lanseaza o platforma de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor

Comisia Europeana a anuntat vineri lansarea unei platforme de cooperare globala pentru combaterea defrisarilor pentru a contribui la protejarea si refacerea padurilor la nivel mondial, la aceasta urmand sa participe ONG-uri din domeniul protectiei padurilor, organizatii industriale, organizatii internationale si inclusiv tari din afara Europei.

VIDEO Brexit Comisia Europeana a lansat procedura legala impotriva Marii Britanii pentru nerespectarea obligatiilor din acordul de retragere. Reactia Londrei

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat joi ca executivul european a lansat o procedura de infringement la adresa Regatului Unit, in conformitate cu prevederile Acordului de retragere, ca urmare a faptului ca Londra nu si-a indeplinit obligatiile legale.

BREXIT. Comisia Europeana a lansat procedura legala impotriva Marii Britanii pentru nerespectarea obligatiilor din acordul de retragere

Comisia Europeana a trimis joi, 1 octombrie, Regatului Unit o scrisoare de punere in intarziere pentru incalcarea obligatiilor care ii revin in temeiul Acordului de retragere. Sefa Comisiei Europene, Ursula.

IN TEMEIUL ACORDULUI DE RETRAGERE Comisia Europeana trimite Regatului Unit o scrisoare de punere in intarziere pentru incalcarea obligatiilor care ii revin

Comisia Europeana a trimis astazi, 1 octombrie, Regatului Unit o scrisoare de punere in intarziere pentru incalcarea obligatiilor care ii revin in temeiul Acordului de retragere. Trimiterea acestei scrisori marcheaza inceputul unei proceduri oficiale impotriva Regatului Unit de constatare a neindeplinirii obligatiilor care ii revin. Regatul Unit are la dispozitie o luna pentru a raspunde scrisorii trimise astazi.

Marcel Ciolacu a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile locale: Este normal sa ne adresam Europei, sa stie ce se intampla in Romania

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana cu privire la alegerile din Romania, pentru ca lucrurile depasesc anumite limite si este normal sa ne adresam Eruopei,.

Comisia Europeana demareaza o procedura oficiala impotriva Regatului Unit

Comisia Europeana a decis sa trimita Regatului Unit o scrisoare de punere in intarziere pentru incal.

Comisia Europeana, multumita de acordul provizoriu privind protectia calatorilor pe calea ferata

Comisia Europeana saluta demersul prin care Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord provizoriu privind modernizarea drepturilor calatorilor din transportul feroviar.

Marcel Ciolacu sustine ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana in legatura cu alegerile din Romania

Marcel Ciolacu a anuntat ca a sesizat OSCE si Comisia Europeana pe marginea alegerilor din Romania, motivand ca lucrurile depasesc anumite limite, relateaza Agerpres.

Comisia Europeana, nemultumita de modul in care au fost numiti in functii procurorul general si proaspat demisionara sefa a DIICOT

Printre principalele probleme ale Romaniei mentionate in raportul privind statul de drept realizat de Comisia Europeana se afla si modul in care au fost numiti in functii procurorului general si procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). in document se arata ca Gabriela Scutea si Giorgiana Hosu au fost numite cu toate ca au fost avizate negativ de CSM.

Comisia Europeana publica primul raport anual privind situatia statului de drept in UE

Comisia Europeana a publicat astazi primul raport privind statul de drept in UE. Raportul publicat astazi include contributii din partea fiecarui stat membru si abordeaza atat evolutiile pozitive, cat si cele negative care s-au inregistrat in acest domeniu in intreaga UE. Raportul constata existenta unor standarde inalte in materie de respectare a statului de drept in multe state membre, dar apreciaza ca, la nivelul UE, persista totusi provocari importante in aceasta privinta, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )