Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comisia Europeana a aprobat tarife mai mici pentru transmiterea apelurilor in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a aprobat tarife mai mici pentru transmiterea apelurilor in tara noastra

Incepand cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent. Aceasta masura de reglementare a fost deja consultata cu industria din Romania si a primit acum si avizul Comisiei Europene. continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM: Tarife mai mici in Romania pentru terminarea apelurilor mobile, din 1 ianuarie 2020

Operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent, incepand cu 1.

Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen isi incepe mandatul

Comisia Europeana condusa de Ursula von der Leyen, din care face parte si Adina Valean, isi incepe duminica mandatul de cinci ani.

Claudiu s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa se logodeasca. Ne spusese ca nu poate veni acasa de Craciun. Acum venea, dar intr-un sicriu

In 1989, Claudiu Berlea era sergent major la o unitate de tancuri din Turda. in noiembrie, in timp ce era in concediu la Hunedoara, s-a indragostit de o prietena a surorii lui mai mici. Voia ca de sarbatori sa.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

Contractul finantararii unei subsectiuni din Autostrada Transilvania a fost transmis catre Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a anuntat ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a autostrazii Transilvania, proiect evaluat la 193,97 milioane lei.

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

Business report: Ritm alarmant de crestere a pretului pentru firme. La consumatorii casnici avem intre cele mai mici preturi in UE; Cate apartamente se vor livra in Bucuresti si in marile orase in 2019 si 2020

Unul dintre fondatorii Netflix dezvaluie cele opt reguli esentiale pentru succes pe care le-a primit de la tatal sau. Fa cu cel putin 10% mai mult decat ti se cere. Cum va creste stocarea energiei electrice in anii viitori la nivel global si cum sta Romania la acest capitol. Stocarea energiei electrice este una dintre noile tendinte.

Uniunea Europeana lanseaza cel mai ambitios program de combatere a schimbarilor climatice

Uniunea Europeana va lansa, saptamana viitoare, cel mai ambitios program din lume privind combaterea schimbarilor climatice, proiect cunoscut ca Acordul Verde European, care va schimba in mod radical economia Blocului comunitar.

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

Stefan Radu, fotbalistul care a jucat cel mai mult pentru Lazio in ultimul deceniu

Fundasul roman Stefan Radu este jucatorul care a fost utilizat cel mai mult de Lazio in ultimul deceniu, arata un studiu al CIES Football Observatory, care ia in calcul cele 42 de echipe prezente in toata aceasta perioada in cele cinci mari campionate ale Europei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )