Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE, iar Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora privind votul de duminica, a declarat luni Margaritis Schinas, purtatorul de cuvant al Executivului UE. continuă pe Adevărul

Oficial al Comisiei Europene: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, precizand ca organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE. Intrebat de problemele cu care s-au confruntat romanii din strainatate, purtatorul de cuvant al CE, Margaritis Schinas, a declarat ca alegerile reprezinta responsabilitatea statelor membre, dar a subliniat ca oganizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice care stau la baza UE.

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, relateaza Mediafax.

Oficial CE: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, precizand ca organizarea.

Comisia Europeana trimisa sa faca un nou proiect de buget al UE pe 2015, in lipsa unui acord Parlament - Consiliu

Parlamentul European nu a cazut de acord cu Consiliul Uniunii Europene privind viitorul buget al UE pe anul 2015, motiv pentru care Comisia Europeana se vede nevoita sa elaboreze un nou proiect de buget.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )