Libnet.ro
UNICEF

01:06

Comisia Europeana trimisa sa faca un nou proiect de buget al UE pe 2015, in lipsa unui acord Parlament - Consiliu

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana trimisa sa faca un nou proiect de buget al UE pe 2015, in lipsa unui acord Parlament - Consiliu

Parlamentul European nu a cazut de acord cu Consiliul Uniunii Europene privind viitorul buget al UE pe anul 2015, motiv pentru care Comisia Europeana se vede nevoita sa elaboreze un nou proiect de buget. continuă pe Hotnews

Bruxelles: Negocieri esuate pentru bugetul UE pe 2015

In lipsa unui acord asupra bugetului european, Comisia Europeana CE) va prezenta un nou proiect de buget pentru 2015, a rezumat purtatoarea de cuvant intr-un mesaj postat pe Twitter.

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Organizarea de alegeri libere si corecte reprezinta o componenta indispensabila a valorilor democratice ale UE, iar Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora privind votul de duminica, a declarat luni Margaritis Schinas, purtatorul de cuvant al Executivului UE.

Comisia Europeana: Avem incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora

Comisia Europeana are incredere ca autoritatile romane vor cerceta plangerile primite din diaspora dupa votul de duminica, a declarat, luni, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas, relateaza Mediafax.

REVISTA PRESEI: Cosmarul lui Ponta: sa-si faca singur bugetul pe 2015 cu toate pomenile electorale

Adevarul prezinta cosmarul lui Ponta: sa-si faca singur bugetul pe 2015 cu toate pomenile electorale. Evenimentul Zilei arata ca niciun institut de sondare a opiniei publice nu a putut sa dea un rezultat cat mai apropiat de cel al BEC. Capital explica cum a influentat nivelul de trai votul pentru Klaus Iohannis. Gandul scrie ca romanii din diaspora cer demisia lui Ponta. Hotnews anunta ca presa germana jubileaza. Iar Sport. ro scrie ca nationala vrea sa scoata Romania in strada ca noul presedinte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )