Libnet.ro
UNICEF

15:45

Comisia Europeana l contrazice pe Tariceanu si se declara ngrijorata de modificarile la codurile penale din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana l contrazice pe Tariceanu si se declara ngrijorata de modificarile la codurile penale din Romnia

Numarul doi din Comisia Europeana, prim-vicepresedintele Frans Timmermans, i-a spus presedintelui Senatului de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu, ca executivul de la Bruxelles este ingrijorat de schimbarea legislatiei justitiei si a codurilor penale din Romania, se arata intr-o informare de presa a Comisiei Europene, transmisa HotNews. De asemenea, Comisia l-a contrazis pe Tariceanu, aratand ca Mecanismul de Cooperare si Verificare pe Justitie se bazeaza pe criterii care nu s-au modificat si care nu au fost iainca indeplinite de Romania. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana va da in judecata Polonia pentru legea Curtii Supreme

Comisia Europeana va trimite Polonia la Curtea Europeana de Justitie din cauza unei legi noi privind pensionarea anticipata a 40% din judecatorii Curtii Supreme din Polonia, conform unor oficiali, scrie Reuters.

Comisia Europeana da in judecata Polonia din cauza unei legi care afecteaza Justitia

Comisia Europeana va aduce Polonia in fata Curtii Europene de Justitie din cauza reformei judiciare, informeaza Reuters. Legea in cauza forteaza iesirea la pensie a circa 40% dintre judecatorii Curtii.

intalnirea Tariceanu - Timmermans, un esec pentru liderul ALDE. Comisia Europeana, avertisment pentru Romania

Calin Popescu Tariceanu a prezentat discutia pe care a avut-o cu Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, drept un succes. Lucrurile se pare ca nu stau chiar asa. Presedintele Senatului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )