Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei

Lovitura dura pentru Romania. Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei. continuă pe Antena3

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana .

OFICIAL Romania intra in procedura de deficit excesiv. Comisia Europeana: Este justificata. Citu: Daca guvernele PSD ar fi luat masuri, nu ne-am fi aflat aici

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, arata un raport al Comisiei Europene, care sustine ca declansarea este justificata, deoarece tara noastra nu a raspuns prin actiuni eficiente la niciuna dintre recomandarile trimise bianual de Bruxelles.

Florin Citu, intrebat daca procedura de deficit excesiv exclude majorarile de pensii si salarii: Au fost prinse in buget, nu exista niciun fel de discutie

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, sustine ca declansarea de catre Comisia Europeana a procedurii de deficit excesiv nu exclude majorarile de pensii si salarii programate pentru acest an, informeaza.

Romania va intra in procedura de deficit excesiv in martie. Amenzile sunt uriase

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara ca Romania va intra in luna martie in procedura de deficit excesiv, lucru care nu poate fi evitat din cauza cheltuielilor mari cu salariile si pensiile din acest an, stabilite prin legi PSD-iste.

Citu: Romania va intra in procedura de deficit excesiv, cel mai devreme in martie

Romania va intra in procedura de deficit excesiv, acest lucru nu poate fi evitat si cel mai devreme se poate intampla in martie, a declarat, luni seara, la Realitatea Plus, ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, porivit Agerpres.

Comisia Europeana a declansat procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei (DOCUMENT)

Declansarea procedurii de deficit excesiv este garantata in cazul Romaniei, se arata intr-un raport al Comisiei Europene, in care se constata depasirea, in 2019, a tintei de deficit de 3% din.

Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei Principala critica, legata de majorarea pensiilor Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul

Declansarea procedurii de deficit excesiv EDP) este justificata in cazul Romaniei, arata Comisia Europeana intr-un raport privind tara noastra dat publicitatii vineri. Raportul urmareste adoptarea de catre Romania a unei strategii bugetare pentru perioada 2020-2022, care se estimeaza ca va duce la un deficit public ce depaseste valoarea de referinta de 3 % prevazuta de Tratatul privind functionarea Uniunii Europene TFUE) pentru anii 2019, 2020 si 2021. Din raport rezulta ca Romania nu respecta criteriul deficitului definit in tratat si ca deschiderea unei proceduri de deficit excesiv este, prin urmare, justificata. UPDATE: Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul.

Lectia de macroeconomie. Cum putea evita Romania intrarea in Procedura de Deficit Excesiv?

In prima parte vom analiza pe scurt ce inseamna Procedura de Deficit Bugetar Excesiv, iar in ultima parte vom vedea ce se poate face pentru a minimiza costurile unui astfel de proces. in ipoteza in care ratiunea economica invingea ratiunea politica - strict electorala - Romania putea evita intrarea in Procedura de Deficit Bugetar Excesiv in anul 2020. Voi demonstra acest lucru in partea a doua a analizei.

Siegfried Muresan: Declansarea procedurii de deficit excesiv poarta vina guvernelor PSD si a ministrilor discotecari

Deputatul european Siegfried Muresan PPE PNL), vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European responsabil pentru buget,arata ca PSD-isti sunt vinovati pentru declansarea procedurii de deficit excesiv i.

Primul pas din infringement si din cauza poluarii. Comisia Europeana cere Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Romania primeste un nou avertisment de la Comisia Europeana si in privinta poluarii. CE cere Romaniei, Greciei si Maltei sa adopte primele programe nationale de control al poluarii atmosferice si acorda acestor tari doua luni pentru a raspunde si pentru a-si adopta si comunica planurile pana la acest termen limita. Este primul pas din procedura de infringement.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )