Libnet.ro
UNICEF

13:15

Comisia Europeana a facut anuntul! Cati refugiati trebuie sa primeasca Romania

B1 B1,
Comisia Europeana a facut anuntul! Cati refugiati trebuie sa primeasca Romania

Potrivit anuntului facut de Comisia Europeana in ceea ce priveste planul de relocare aprobat de Blocul comunitar, Romania trebuie sa primeasca 3. 546 de refugiati, informeaza Mediafax. in. continuă pe B1

Comisia Europeana a facut anuntul! Cati refuagiati trebuie sa primeasca Romania

Potrivit anuntului facut de Comisia Europeana in ceea ce priveste planul de relocare aprobat de Blocul comunitar, Romania trebuie sa primeasca 3. 546 de refugiati, informeaza Mediafax. in.

Cati refugiati trebuie sa primeasca Romania, potrivit planului de relocare anuntat de Comisia Europeana

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca Romania trebuie sa mai primeasca 3546 de refugiati, potrivit planului comun de relocare aprobat de Blocul comunitar si care are un caracter de obligatie legala,.

Ministrul de Externe, Peter Szijjarto, sustine ca Ungaria este santajata de Comisia Europeana pentru a accepta refugiati

Ungaria nu va ceda in fata incercarii Comisiei Europene de a santaja, prin lansarea de proceduri de infringement, statele membre ce refuza sa puna in practica sistemul de redistribuire a migrantilor, a declarat marti ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

Comisia Europeana impune Romaniei primirea a unui nou val de refugiati

Comisia Europeana a anuntat marti ca Romania trebuie sa mai primeasca 3546 de refugiati, potrivit planului comun de relocare aprobat de Blocul comunitar, potrivit unui raport prezentat pe site-ul.

Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva a trei state membre, din cauza cotelor de refugiati

Comisia Europeana a anuntat marti declansarea procedurii de infringement incalcarea prevederilor tratatelor Uniunii Europene) impotriva a trei state membre - Cehia, Polonia si Ungaria - care nu au.

Comisia Europeana cere Romaniei sa monitorizeze calitatea aerului pe teritoriul sau

Comisia Europeana a trimis Romaniei o scrisoare de punere in intarziere vizand deficientele referitoare la monitorizarea poluarii aerului, a anuntat astazi institutia, potrivit News. ro.

Comisia Europeana cere Romaniei si Belgiei sa aplice normele UE referitoare la conturile de plati

Comisia Europeana a solicitat astazi Romaniei si Belgiei sa trimita detalii cu privire la modul in care Directiva privind conturile de plati Directiva 2014/92/UE) este transpusa in legislatia lor nationala, obligatie care trebuia indeplinita pana la 18 septembrie 2016, potrivit unui comunicat de presa al Executivului comunitar.

Comisia Europeana a atentionat Romania in legatura cu deficientele semnificative in ceea ce priveste monitorizarea poluarii aerului

Comisia Europeana a atentionat Romania miercuri, 14 iunie, in legatura cu deficientele semnificative in ceea ce priveste monitorizarea poluarii aerului pe intregul sau teritoriu. Astfel, Romania a primit o scrisoare de punere in intarziere in ce priveste respectarea obligatiilor de stat membru, deoarece nu a reusit sa creeze o retea de monitorizare care sa respecte standardele si cerintele Uniunea Europeana in vederea evaluarii eficiente si a imbunatatirii calitatii aerului.

Comisia Europeana lanseaza procedurile de infringement impotriva Poloniei, Ungariei si Cehiei, pentru refuzul de relocare a migrantilor

Comisia Europeana a deschis miercuri procedurile de infringement impotriva Poloniei, Ungariei si Cehiei, pentru faptul ca au refuzat sa participe la programul european de repartizare a solicitantilor de azil din Italia si Grecia, anunta AFP.

Comisia Europeana ar putea lansa miercuri proceduri de infringement impotriva Poloniei, Ungariei si Cehiei, pentru refuzul de relocare a migrantilor

Comisia Europeana urmeaza sa lanseze miercuri o procedura de infringement impotriva Poloniei, Ungariei si Cehiei, care nu doresc sa participe la programul european de repartizare a solicitantilor de azil din Italia si Grecia, au anuntat luni diplomati europeni, citati de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )