Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana a incheiat un contract cu Pfizer-BioNTech pentru achizitia de pana la 300 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19

B1 B1,
Comisia Europeana a incheiat un contract cu Pfizer-BioNTech pentru achizitia de pana la 300 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19

Comisia Europeana a incheiat un contract cu companiile Pfizer si BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze ale potentialului vaccin anti-COVID-19, informeaza Reuters. Anuntul reprezentantilor. continuă pe B1

Comisia Europeana semneaza un contract cu Pfizer-BioNTech pentru vaccinul anti-COVID. Cate doze primeste Romania

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat marti, 10 noiembrie, semnarea unui contract cu gigantul farmaceutic Pfizer -BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze de ser. Romania va primi, intr-o prima faza, 1. 000 de doze cumparate de UE din cele 10 milioane negociate.

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula.

Comisia Europeana semneaza un contract cu Pfizer si BioNTech pentru 300 de milioane de doze de vaccin

Presedinta Comisiei Europene a anuntat semnarea unui contract pentru pana la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer. Acesta este cel mai promitator vaccin de pana acum, a spus Ursula von der Leyen, relateaza Digi24.

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

Orange a semnat acordul pentru achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile Telekom Romania

Orange Romania anunta ca a semnat acordul pentru achizitia pachetului majoritar de 54% din actiunile Telekom Romania Communications TKR). Orange va plati un pret de achizitie total de 268 milioane euro, fara exces sau deficit de trezorerie neta si considerand ajustarile ce au loc de regula la finalizarea tranzactiei, ce corespunde unei valori economice a companiei de 497 milioane euro, reprezentand 100% din capitalul Telekom Romania Communications si incluzand baza de clienti convergenti, conform unui comunicat trimis redactiei.

Vaccin anti-COVID-19: Contract pentru 300 de milioane de doze semnat de Comisia Europeana cu Pfizer si BioNTech

Presedinta Comisiei Europene a anuntat semnarea unui contract pentru pana la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer. Acesta este cel mai promitator vaccin de pana acum, a spus Ursula von der Leyen, potrivit.

Comisia Europeana cumpara deja 300 de milioane de doze ale vaccinului anti-COVID, de la producatorii BioNTech si Pfizer

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat marti semnarea unui contract pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19, dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer: Este cel mai promitator vaccin de pana acum.

UE a ajuns la un acord cu Pfizer pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 al companiei

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a incheiat un acord cu Pfizer si BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze din vaccinul experimental dezvoltat de aceste companii, transmite Reuters.

Proiectul de voluntariat din Romania premiat de Comisia Europeana. A fost preferatul publicului

Proiectul Ambulanta pentru monumente prin care sute de imobile de patrimoniu au fost salvate de la distrugere a fost distins marti, 10 noiembrie, cu Premiul Publicului, in cadrul Premiilor Europene pentru PatrimoniuPremiilor Europa Nostra 2020, cea mai inalta onoare a Europei in domeniul patrimoniului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )