Libnet.ro
UNICEF

07:30

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

B1 B1,
Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula. continuă pe B1

Vaccin anti-COVID-19: Contract pentru 300 de milioane de doze semnat de Comisia Europeana cu Pfizer si BioNTech

Presedinta Comisiei Europene a anuntat semnarea unui contract pentru pana la 300 de milioane de doze de vaccin dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer. Acesta este cel mai promitator vaccin de pana acum, a spus Ursula von der Leyen, potrivit.

Comisia Europeana cumpara deja 300 de milioane de doze ale vaccinului anti-COVID, de la producatorii BioNTech si Pfizer

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat marti semnarea unui contract pentru 300 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19, dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer: Este cel mai promitator vaccin de pana acum.

Pfizer si BioNTech vor livra anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul lor anti-coronavirus Cat va costa

Pfizer si BioNTech, ce colaborau deja pentru dezvoltarea de vaccinuri anti-gripale pe baza mRNA, se asteapta sa produca anul acesta 50 de milioane de doze din vaccinul anti-covid cu care sa protejeze 25 de milioane de oameni) si pana la 1,3 miliarde de doze anul viitor, transmite Reuters.

Vaccin antiCOVID-19: UE va finaliza in curand contractul cu Pfizer BioNTech pentru a cumpara pana la 300 de milioane de doze

UE a anuntat luni seara ca este foarte aproape de a incheia in perioada imediat urmatoare contractul cu Pfizer BioNTech pentru achizitionarea a pana la 300 de milioane de doze, a anuntat Comisia, potrivit AFP. Pfizer a transmis luni ca vaccinul sau experimental are o eficienta de peste 90% in prevenirea Covid-19. Vaccinul COVID-19 explicat pe intelesul oricui, chiar si al conspirationistilor .

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

Comisia Europeana semneaza un contract cu Pfizer-BioNTech pentru vaccinul anti-COVID. Cate doze primeste Romania

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat marti, 10 noiembrie, semnarea unui contract cu gigantul farmaceutic Pfizer -BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze de ser. Romania va primi, intr-o prima faza, 1. 000 de doze cumparate de UE din cele 10 milioane negociate.

Proiectul de voluntariat din Romania premiat de Comisia Europeana. A fost preferatul publicului

Proiectul Ambulanta pentru monumente prin care sute de imobile de patrimoniu au fost salvate de la distrugere a fost distins marti, 10 noiembrie, cu Premiul Publicului, in cadrul Premiilor Europene pentru PatrimoniuPremiilor Europa Nostra 2020, cea mai inalta onoare a Europei in domeniul patrimoniului.

Trei spitale regionale in Romania: Comisia Europeana a aprobat finantarea

Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a declarat ca au fost semnate contractele de finantare din fonduri europene pentru construirea a trei spitale regionale - Iasi, Cluj si Craiova.

MAE: Germania a redus perioada de carantina pentru cei care sosesc din zonele de risc, inclusiv din Romania, de la 14 la 10 zile

Autoritatile din Germania au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul tarii, in contextul pandemiei de Covid-19, in special cu privire la regimul de carantina in cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din Romania, informeaza marti, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )