Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea. continuă pe Adevărul

A fost promulgata legea prin care este simplificata declararea si colectare impozitului pe cladiri

Klaus Iohannis a promulgat legea care reglementeaza simplificarea declararii si colectarii impozitul.

Iohannis a promulgat legea prin care primariile pot angaja zilieri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care unitatile administrativ teritoriale vor fi incluse in categoria beneficiarilor muncii prestate de zilieri. Prin urmare, primariile pot angaja zilieri pentru a face diferite lucrari din zona lor de activitate.

Ajutoare de stat de 150 milioane euro aprobate de Comisia Europeana in Romania

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutor prezentata de Romania prin care va fi sprijinita cons.

Salvarea RADET vine de la UE. Comisia Europeana aproba un ajutor de stat de 150 de milioane de euro pentru sistemele de incalzire centralizata

Comisia Europeana a aprobat vineri o schema de ajutor prezentata de Romania, menita sa sprijine construirea sisau modernizarea sistemelor sale de incalzire centralizata, astfel incat acestea sa se bazeze exclusiv pe surse regenerabile de energie SRE). Aceasta ar putea fi salvarea si pentru RADET.

Artistul de muzica populara Radu Ille, despre momentele dificile prin care a trecut cand a fost infectat cu Covid-19: Nu a fost deloc usor. Nu-l desconsiderati pe nenorocitul asta

Interpretul de muzica populara Radu Ille a fost unul dintre artistii care a fost infectat cu Covid-19. Acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Nu am putut povesti nimanui, dar s-a.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Drama prin care Radu Ille a trecut. Virusul a facut ravagii in corpul lui: Nu-l desconsiderati pe nenorocit

Radu Ille a povestit prin ce momente grele a trecut in ultima perioada si cum si-a pus pandemia amprenta asupra vietii sale. Cum se simte acesta, dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus? Radu Ille s-a vindecat de COVID-19. Ce marturii face despre perioada urmatoare infectarii? Radu Ille vine cu marturii despre clipele grele .

NEPI ROCKCASTLE, DESPRE TRANSFERAREA TERENULUI ROMEXPO IN PROPRIETATEA STATULUI: Romania sa ramana o tara in care mediul de afaceri are garantia ca se poate construi corect, cu respectarea legilor

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenul Romexpo este acordat gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )