Libnet.ro
UNICEF

21:00

Comisia Europeana indeamna Romania sa-si respecte obligatiile in domeniul securitatii cibernetice

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana indeamna Romania sa-si respecte obligatiile in domeniul securitatii cibernetice

Comisia Europeana a decis ieri, 30 octombrie, sa trimita avize motivate Belgiei, Ungariei si Romanie. continuă pe România Liberă

Securitatea cibernetica: Comisia indeamna Belgia, Ungaria si Romania sa isi respecte obligatiile

Comisia Europeana a decis vineri sa trimita avize motivate Belgiei, Ungariei si Romaniei in ceea ce priveste absenta notificarii catre Comisie a anumitor informatii cu privire la identificarea operatorilor de servicii esentiale.

Solicitare presanta de la Comisia Europeana pentru Romania: inchiderea si reabilitareaa 15 depozite ilegale de deseuri

Comisia Europeana solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri, care au beneficiat deja de perioada de tranzitie. Comisia apreciaza calendarul pentru inchiderea acestora ca fiind incert si acorda Romaniei 2 luni pentru a raspunde la scrisoarea de intarziere.

Conform noii directive europene, statele membre trebuie sa anunte Comisia Europeana cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice

Directiva EU) 20151535 prin care statele membre trebuie sa anunte Comisia cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice, inainte de adoptarea acestuia, isi propune sa previna crearea de bariere pe piata interna inainte ca acestea sa se materializeze. Ca acest lucru sa fie posibil, si in conformitate cu aceasta directiva, unii analisti din piata de telecomunicatii sustin ca Romania trebuie sa informeze Comisia Europeana cu privire la proiectul de lege privind tehnologia 5G.

Comisia Europeana cere Romaniei sa indice numele furnizorilor de servicii esentiale

Comisia Europeana cere Romaniei si altor doua tari din UE sa indice numele furnizorilor de servicii .

Comisia Europeana solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri

Comisia Europeana CE) solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri, care au beneficiat deja de perioada de tranzitie, Comisia considerand calendarul pentru inchiderea.

Comisia Europeana cere Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Comisia Europeana a cerut vineri Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice, conform Directivei UE) 20162284 privind reducerea emisiilor nationale, conform Agerpres.

Comisia Europeana lanseaza un set suplimentar de masuri anti-coronavirus. Ursula von der Leyen: Situatia este foarte grava. Trebuie sa ne intensificam reactia la nivel de UE

Comisia Europeana lanseaza, miercuri, un set suplimentar de actiuni menite sa contribuie la limitarea raspandirii coronavirusului, sa salveze vieti si sa consolideze rezilienta pietei.

Comisia Europeana discuta despre introducerea salariului minim european, dar Danemarca nu e de acord

Comisia Europeana a propus miercuri standarde pentru stabilirea unor salarii minime adecvate in toat.

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva Romaniei: Statul nu respecta deciziile CJUE si CCR in cazul cuplurilor gay

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva tarii noastre, dupa ce asociatia Accept a reclamat statul roman ca nu respecta deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )