Libnet.ro
UNICEF

19:31

Solicitare presanta de la Comisia Europeana pentru Romania: inchiderea si reabilitareaa 15 depozite ilegale de deseuri

Adevărul Adevărul,
Solicitare presanta de la Comisia Europeana pentru Romania: inchiderea si reabilitareaa 15 depozite ilegale de deseuri

Comisia Europeana solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri, care au beneficiat deja de perioada de tranzitie. Comisia apreciaza calendarul pentru inchiderea acestora ca fiind incert si acorda Romaniei 2 luni pentru a raspunde la scrisoarea de intarziere. continuă pe Adevărul

Bani de la Comisia Europeana pentru primul tronson de autostrada din Moldova

140 milioane euro este suma alocata de Comisia Europeana pentru finantarea realizarii a aproape 31 k.

Conform noii directive europene, statele membre trebuie sa anunte Comisia Europeana cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice

Directiva EU) 20151535 prin care statele membre trebuie sa anunte Comisia cu privire la orice proiect de lege ce contine reglementari tehnice, inainte de adoptarea acestuia, isi propune sa previna crearea de bariere pe piata interna inainte ca acestea sa se materializeze. Ca acest lucru sa fie posibil, si in conformitate cu aceasta directiva, unii analisti din piata de telecomunicatii sustin ca Romania trebuie sa informeze Comisia Europeana cu privire la proiectul de lege privind tehnologia 5G.

Comisia Europeana discuta despre introducerea salariului minim european, dar Danemarca nu e de acord

Comisia Europeana a propus miercuri standarde pentru stabilirea unor salarii minime adecvate in toat.

Comisia Europeana cere Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Comisia Europeana a cerut vineri Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice, conform Directivei UE) 20162284 privind reducerea emisiilor nationale, conform Agerpres.

Comisia Europeana lanseaza un set suplimentar de masuri anti-coronavirus. Ursula von der Leyen: Situatia este foarte grava. Trebuie sa ne intensificam reactia la nivel de UE

Comisia Europeana lanseaza, miercuri, un set suplimentar de actiuni menite sa contribuie la limitarea raspandirii coronavirusului, sa salveze vieti si sa consolideze rezilienta pietei.

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva Romaniei: Statul nu respecta deciziile CJUE si CCR in cazul cuplurilor gay

Comisia Europeana a declansat procedura de pre-infringement impotriva tarii noastre, dupa ce asociatia Accept a reclamat statul roman ca nu respecta deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) si.

LUCIAN BODE: Realizarea Autostrazii de centura este foarte importantai pentru Romania

Realizarea Autostrazii de centura este foarte importanta, nu numai pentru Bucuresti, ci si pentru Romania, deoarece acest obiectiv este parte integranta a Coridorului 4 Pan-European, a declarat joi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Agentia Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania

Agentia de rating Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ministrul sustine ca in raportul de evaluare se arata ca mentinerea ratingului de tara in viitor depinde foarte mult de continuitatea politicilor responsabile implementate de Guvern in anul 2020. Citu a mai spus ca si celelalte doua agentii, Fitch si Standard and Poors, fac o evaluare a ratingului de tara in aceasta perioada.

CFR SA a obtinut finantare europeana pentru studiul de fezabilitate necesar modernizarii liniilor de cale ferata din Bucuresti si din zonele de centura

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4. 27 milioane euro, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti 605 km), Sunt trei zone vizate: Complexul Feroviar Bucuresti Nord, Inelul Feroviar al Municipiului Bucuresti, Conexiunile cu Inelul Feroviar Bucuresti. Reamintim ca de ani buni se vorbeste despre centura feroviara a capitalei, dar nu s-au facut prea multe.

Cristian Bichi: Experienta britanica privind dobanzile excesive: invataminte pentru Romania

In anul 2015, in Marea Britanie a fost introdus un plafon asupra dobanzilor la creditele cu cost ridicat ce sunt acordate pe termen scurt. Masura a privit doar un segment relativ marginal al pietei creditului, ea fiind luata cu respectarea urmatoarelor principii: prudenta in reglementare, studii de impact cuprinzatoare si verificari periodice privind eficienta solutiilor adoptate, principii ce nu strica a fi aplicate si in Romania. in esenta, plafonarea dobanzilor de catre autoritatile britanice ramane mai curand o exceptie decat o regula.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )