Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comisia Europeana ofera 128 de milioane de euro pentru cercetare in domeniul Covid

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana ofera 128 de milioane de euro pentru cercetare in domeniul Covid

Comisia Europeana ofera fonduri de 128 de milioane de euro pentru cercetare in domeniul pandemiei, l. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana imblanzeste prognoza pentru Romania: contractie de 5,2% in 2020. Deficitul va trece de 10%

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza economica pentru Romania si estimeaza o contractie de 5,2% in 2020, comparativ cu estimarea initiala de 6% din vara. Cu toate acestea, Executivul de la Bruxelles preconizeaza un deficit de peste 10% pentru tara noastra.

Comisia Europeana: Contractia economiei romanesti in 2020 va fi de 5,2%, mai putin severa decat estimarile initiale

Economia Romaniei va inregistra o contractie de 5,2% in acest an, mai putin severa decat se estima initial, gratie investitiilor si lucrarilor de constructii, potrivit previziunilor economice de toamna publicate joi de Comisia Europeana CE), scrie Agerpres. Investitiile au surprins cu o contributie pozitiva la crestere in conditiile in care activitatea de constructii a fost, in mare parte, neafectata de masurile de izolare, sustine Executivul comunitar. Pentru 2021 si 2022, CE estimeaza ca economia Romaniei isi va reveni, gradual, urmand sa inregistreze un avans de 3,3% anul viitor, respectiv 3,8% in 2022. Cu toate acestea, incertitudinea ramane foarte ridicata, avand in vedere recentele evolutii ale pandemiei, iar cresterea reala nu va reveni la nivelul de dinaintea crizei pana la finele lui 2022.

Huawei a reclamat Romania la Comisia Europeana din cauza excluderii din reteaua 5G

Compania Huawei a contestat la Comisia Europeana semnarea de catre Romania si Polonia a unor memorandumuri cu Statele Unite prin care echipamentele firmei chineze nu pot fi utilizate pentru retelele de telecomunicatii 5G, arata un document oficial obtinut de site-ul Politico. eu citat de Mediafax.

Comisia Europeana refuza sa comenteze pe tema alegerilor din SUA pana la rezultatul oficial

Comisia Europeana a indemnat miercuri la rabdare pana cand autoritatea electorala din SUA va anunta rezultatul final al alegerilor prezidentiale americane, dupa ce presedintele Donald Trump si-a declarat victoria inaintea incheierii numararii voturilor in statele-cheie, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

CU ACTIVITATEA LOVITA DE PANDEMIE Baile Tusnad raporteaza o pierdere de 1,7 milioane lei, pentru primele noua luni ale anului

Compania estimeaza o pierdere de 2,81 milioane lei pentru 2020, in scenariul in care autoritatile nu mai impun noi restrictii care sa-i afecteze activitatea Baile Tusnad TSND), societate din portofoliul SIF Transilvania SIF3), a raportat o pierdere de circa 1,719 milioane de lei, in primele noua luni ale anului curent, fata de un profit net de 0,52 milioane de lei in aceeasi perioada a lui 2019, in conditiile caderii cu 60,5% a veniturilor, la 4,169 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Dedeman, Monsson Trading si Celco, sponsorizare de 50.000 de euro pentru Spitalul Judetean Constanta

Companiile Dedeman, Monsson Trading si Celco si-au unit fortele pentru a sustine Spitalul Judetean Constanta cu o sponsorizare in valoare totala de 50. 000 de euro, pentru achizitia unui robot de dezinfectie cu raze UV.

Germania acorda industriei auto doua miliarde de euro pentru trecerea la motoarele electrice

Oficialii germani au fost de acord cu un pachet de sprijin de doua miliarde de euro pentru a-i ajuta pe producatorii auto si industria auto sa treaca de la motoarele cu combustie la cele pentru masinile electrice si la conducerea autonoma, potrivit unui document al Ministerului Economiei consultat luni de Reuters, transmite Agerpres.

Dosarul in care Sorin Blejnar este acuzat ca a primit mita 1,2 milioane de euro, retrimis la DNA de catre instanta

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, sa fie retrimis la DNA dosarul in care fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a fost trimis in judecata sub acuzatia ca ar fi primit mita 1,2 milioane euro de la omul de afaceri Radu Nemes. in prezent, fostul sef al Fiscului se afla in penitenciar, dupa ce in 2019 a fost condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un alt dosar de coruptie.

Semiesec al DNA Alba intr-un dosar de coruptie cu prejudiciu de peste 1,5 milioane euro. Sase condamnari si cinci achitari dupa anularea interceptarilor

DNA Alba Iulia inregistreaza un semiesec in cursul cercetarii judecatoresti a celui mai mare dosar de coruptie instrumentat de aceasta structura de Parchet. Curtea de Apel Alba Iulia a condamnat sase inculpati si a achitat cinci intr-o cauza in care prejudiciul calculat depaseste 1,5 milioane de euro.

100.000 de euro pentru firmele care au grija de mediul inconjurator: ce e programul Electric Up

Ministrul Economiei a anuntat ca statul stabileste ultimele detalii pentru programul Electric Up, unul prin care firmele pot primi pana la 100. 000 de euro, fonduri nerambursabile. Guvernele sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )