Libnet.ro
UNICEF

18:46

Huawei a reclamat Romania la Comisia Europeana din cauza excluderii din reteaua 5G

Hotnews Hotnews,
 Huawei a reclamat Romania la Comisia Europeana din cauza excluderii din reteaua 5G

Compania Huawei a contestat la Comisia Europeana semnarea de catre Romania si Polonia a unor memorandumuri cu Statele Unite prin care echipamentele firmei chineze nu pot fi utilizate pentru retelele de telecomunicatii 5G, arata un document oficial obtinut de site-ul Politico. eu citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Huawei reclama Romania la Bruxelles ca ii blocheaza accesul pe piata 5G

Compania Huawei a contestat la Comisia Europeana semnarea de catre Romania si Polonia a unor memorandumuri cu Statele Unite prin care echipamentele firmei chineze nu pot fi utilizate pentru retelele de telecomunicatii 5G, arata un document oficial obtinut de site-ul Politico. eu citat de Mediafax.

Solicitare presanta de la Comisia Europeana pentru Romania: inchiderea si reabilitareaa 15 depozite ilegale de deseuri

Comisia Europeana solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri, care au beneficiat deja de perioada de tranzitie. Comisia apreciaza calendarul pentru inchiderea acestora ca fiind incert si acorda Romaniei 2 luni pentru a raspunde la scrisoarea de intarziere.

Comisia Europeana indeamna Romania sa-si respecte obligatiile in domeniul securitatii cibernetice

Comisia Europeana a decis ieri, 30 octombrie, sa trimita avize motivate Belgiei, Ungariei si Romanie.

Comisia Europeana cere Romaniei sa indice numele furnizorilor de servicii esentiale

Comisia Europeana cere Romaniei si altor doua tari din UE sa indice numele furnizorilor de servicii .

Comisia Europeana solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri

Comisia Europeana CE) solicita Romaniei sa inchida si sa reabiliteze 15 depozite ilegale de deseuri, care au beneficiat deja de perioada de tranzitie, Comisia considerand calendarul pentru inchiderea.

Comisia Europeana cere Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice

Comisia Europeana a cerut vineri Greciei si Romaniei sa adopte programe nationale de control al poluarii atmosferice, conform Directivei UE) 20162284 privind reducerea emisiilor nationale, conform Agerpres.

Targul de la Sibiu nu se va organiza anul acesta din cauza epidemiei de Covid-19

Sarbatorile de iarna vor fi petrecute acasa, in anul pandemic 2020. Chiar si organizatorii de targuri de Craciun sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentelor in aer liber, din cauza numarului tot mai mare.

Situatie rusinoasa pentru un consilier local USR-PLUS Iasi, dator cu 1.000 de euro la intretinere. Desi din cauza lui o scara intreaga a ramas fara caldura, Iulian Nicolau critica autoritatile: E mai frig ca afara

Iulian Nicolau, proaspat ales din partea USR-PLUS in Consiliul Local Iasi, a acumulat o datorie de peste 1. 000 de euro la caldura, iar din cauza lui operatorul local de energie termica nu a pornit agentul termic.

Ziua Mortilor, celebrata in Mexic cu restrictii din cauza pandemiei de coronavirus

Pe fundalul a trei zile de doliu pentru persoanele care si-au pierdut recent viata din cauza complicatiilor aparute in urma infectarii cu noul coronavirus, Mexicul a marcat duminica, intr-o versiune restransa, Ziua Mortilor, o sarbatoare care comemoreaza memoria celor disparuti.

MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Starea de urgenta declarata in Republica Ceha din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun, a avertizat astazi ministrul de interne Jan Hamacek.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )