Libnet.ro
UNICEF

11:00

Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru bancile europene

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana pregateste noi masuri pentru bancile europene

La Bruxelles, Comisia Europeana pregateste urmatorul pachet legislativ pentru ranforsarea capitalulu. continuă pe România Liberă

Noi norme pentru utilizarea apei in agricultura

Noile norme, propuse de Comisia Europeana in mai 2018, vor stabili cerinte minime armonizate privind calitatea apei, pentru a permite reutilizarea in conditii de siguranta a apelor uzate urbane epurate in irigatiile agricole, se arata intr-un comunicat de presa al executivului comunitar.

Noi norme pentru utilizarea apei in agricultura

Noile norme, propuse de Comisia Europeana in mai 2018, vor stabili cerinte minime armonizate privind calitatea apei, pentru a permite reutilizarea in conditii de siguranta a apelor uzate urbane epurate in irigatiile agricole, se arata intr-un comunicat de presa al executivului comunitar.

Comisia Europeana a aprobat tarife mai mici pentru transmiterea apelurilor in tara noastra

Incepand cu 1 ianuarie 2020, operatorii de telefonie mobila care activeaza pe piata din Romania vor percepe un tarif maxim de terminare a apelurilor la puncte mobile de 0,76 eurocentiminut, in scadere cu 10% fata de 0,84 eurocentiminut, cat este in prezent. Aceasta masura de reglementare a fost deja consultata cu industria din Romania si a primit acum si avizul Comisiei Europene.

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com.

Comisia Europeana a agreat reducerea cu 10% a tarifelor de terminare a apelurilor de telefonie mobila din Romania

Executivul european a agreat ca operatorii de telefonie mobila din Romania sa aplice, de la 1 ianuarie 2020, un tarif maxim de 0,76 eurocenti pe minut pentru apelurile care se termina in propriile retele, in scadere cu 10% fata de tariful actual, a anuntat miercuri autoritatea nationala de reglementare in comunicatii ANCOM). Aceasta masura de reglementare, luata in urma consultarii cu industria, este una tranzitorie pana la adoptarea unui tarif unic la nivelul UE, actiune preconizata a avea loc pana la finalul anului 2020.

Contractul finantararii unei subsectiuni din Autostrada Transilvania a fost transmis catre Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a anuntat ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a autostrazii Transilvania, proiect evaluat la 193,97 milioane lei.

Contractul pentru Biharia-Bors, parte din autostrada Transilvania, trimis pentru finantare la Comisia Europeana

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor anunta, printr-un comunicat, ca a finalizat procesul de evaluare si a semnat contractul de finantare in cadrul POIM 2014-2020 pentru Sectiunea 3C, Subsectiunea 3C3 Biharia-Bors, parte a.

Florin Citu: I-am asigurat pe partenerii europeni ca vom lua masuri pentru atingerii obiectivului bugetar pe termen mediu

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, i-a asigurat pe ministrii de Finante din Uniunea Europeana ca a identificat pachetul de masuri necesare si potrivite realizarii unei consolidari fiscale durabile in.

Consiliul National al Elevilor cere masuri pentru scaderea ratei analfabetismului functional

Consiliul National al Elevilor solicita urgentarea unui plan de masuri complex, in domeniul educatiei, care sa aiba ca efect scaderea ratei analfabetismului functional. Sistemul acesta educational, mult prea inert pentru o societate atat de dinamica, nu corespunde nevoilor si intereselor actualei generatii de elevi, spune presedintele Consiliului, Antonia-Laura Pup.

Ministrul Finantelor promite ca va linist pietele cu masuri pentru reducerea deficitului bugetar

Florin Citu a declarat miercuri ca Romania are o rezerva suficienta pentru a face fata oricaror pres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )