Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana propune un buget al UE de 166 miliarde de euro pentru 2021

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana propune un buget al UE de 166 miliarde de euro pentru 2021

Comisia a propus astazi, 24 iunie, un buget al UE de 166,7 miliarde EUR pentru 2021, care va fi completat de granturi in valoare de 211 miliarde euro si de imprumuturi in valoare de aproximativ 133 de miliarde euro in cadrul Next Generation EU, instrumentul temporar de redresare menit sa mobilizeze investitii si sa relanseze economia europeana. continuă pe Adevărul

REDRESARE PE BANI EUROPENI 3,1 miliarde euro pentru mediul de afaceri romanesc

Conducerea PNL a discutat, ieri, viitorul program economic de relansare, pe care Guvernul il va finaliza si il va implementa, a anuntat premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv National.

Bani europeni pentru noul spital regional de la Cluj. Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro din cei peste 500 de milioane necesari proiectului

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea si echiparea unui spital de urgenta in Cluj, Romania. Contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca a fost semnat inca de joi, 2 aprilie de Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Spitalul regional din Cluj primeste 47 de milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana a aprobat o investitie in valoare de 47 de milioane de euro din Fondul european de.

Damen semneaza un contract de 4,6 miliarde de euro pentru constructia fregatelor germane MKS-180

Implementarea proiectului in care Damen este principalul contractant va incepe in curand si presupune livrarea a patru fregate intre 2027 si 2031 pentru o suma de aproximativ 4,6 miliarde de euro. Exista, de asemenea, o optiune de a furniza inca doua fregate dupa 2032.

Statul promite ca va investi 2,5 miliarde de euro in irigatii. Peste 1,2 milioane de hectare sunt afectate de seceta

Romania va investi 2,5 miliarde de euro pentru reabilitarea intregii infrastructuri de irigatii, din cele 33 de miliarde de euro care vin de la Uniunea Europeana, a anuntat Adrian Oros, ministrul Agriculturii, adaugand ca peste 1,2 milioane de hectare sunt afectate de seceta.

Fonduri UE: Compensatii de pana la 50.000 euro pentru firme agroalimentare

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine compensatii de pana la 50. 000 de euro din fonduri europene, iar fermierii, pana la 7. 000 de euro, sub forma de sume forfetare, potrivit unei masuri de urgenta votate de Parlamentul European, dar care mai are nevoie de aprobarea Consiliului UE.

Fonduri europene 2020: Cate 1 milion euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Fermierii grupati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea obtine fonduri europene de pana la 1 milion de euro pe proiect, pentru amenajarea de sisteme de irigatii, prin linia de finantare 4. 3 din cadrul PNDR, pentru care s-a lansat ghidul oficial.

Nou fond de investitii european, de 105 milioane euro, pentru inovatii medicale

Firmele europene early stage care dezvolta biotehnologii si alte astfel de inovatii in domeniul medical vor putea obtine noi finantari de capital de risc din partea unui fond de investitii de 105 milioane de euro, lansat miercuri.

PSD: Romanilor le spun ca nu sunt bani pentru alocatii si pensii. Dar PNL da mii de euro pentru plimbari electorale cu elicopterul

Social-democratii arunca cu sageti la adresa liberalilor, despre care spun ca mint romanii ca nu au bani pentru alocatii si pensii, in timp ce cheltuie mii de euro pentru plimbari electorale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )