Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nou fond de investitii european, de 105 milioane euro, pentru inovatii medicale

Hotnews Hotnews,
 Nou fond de investitii european, de 105 milioane euro, pentru inovatii medicale

Firmele europene early stage care dezvolta biotehnologii si alte astfel de inovatii in domeniul medical vor putea obtine noi finantari de capital de risc din partea unui fond de investitii de 105 milioane de euro, lansat miercuri. continuă pe Hotnews

Parlamentul European cere masuri suplimentare pentru a salva turismul din criza provocata de COVID-19

Deputatii din Parlamentul European cer masuri suplimentare pentru a salva sectorul turismului din Uniunea Europeana si pentru a-l pregati pentru viitor dupa ce va trece criza provocata de pandemia de coronavirus.

Bani europeni pentru noul spital regional de la Cluj. Comisia Europeana aloca 47 de milioane de euro din cei peste 500 de milioane necesari proiectului

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 47 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala pentru construirea si echiparea unui spital de urgenta in Cluj, Romania. Contractul de finantare pentru Spitalul Regional Cluj-Napoca a fost semnat inca de joi, 2 aprilie de Ion Stefan, ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Noi fonduri, de 650 milioane dolari, pentru startup-uri, de la la o firma de investitii care a finantat si un antreprenor roman

Startup-urile de tehnologie vor putea obtine finantari prin doua noi fonduri, in valoare totala de 650 de milioane de dolari, lansate de firma de investitii americana FirstMark Capital, care a finantat unicorni ca Airbnb sau Pinterest, dar si un startup fondat de un antreprenor roman.

Fonduri UE: Compensatii de pana la 50.000 euro pentru firme agroalimentare

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine compensatii de pana la 50. 000 de euro din fonduri europene, iar fermierii, pana la 7. 000 de euro, sub forma de sume forfetare, potrivit unei masuri de urgenta votate de Parlamentul European, dar care mai are nevoie de aprobarea Consiliului UE.

Proiect de anvergura in sudul litoralului. 10 milioane de euro pentru faleza din Cap-Aurora si autobuze electrice

Proiectul vizeaza achizitionarea a 10 autobuze electrice, modernizarea unor strazi si reabilitarea falezei din statiunea Cap-Aurora.

Fonduri europene 2020: Cate 1 milion euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Fermierii grupati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea obtine fonduri europene de pana la 1 milion de euro pe proiect, pentru amenajarea de sisteme de irigatii, prin linia de finantare 4. 3 din cadrul PNDR, pentru care s-a lansat ghidul oficial.

Un startup ungar a strans 75 milioane dolari pentru tehnologii de conducere automata a masinilor

AImotive, un startup ungar care dezvolta tehnologii de conducere automatizata a masinilor, a obtinut finantari de capital de risc de 75 de milioane de dolari in total.

PSD: Romanilor le spun ca nu sunt bani pentru alocatii si pensii. Dar PNL da mii de euro pentru plimbari electorale cu elicopterul

Social-democratii arunca cu sageti la adresa liberalilor, despre care spun ca mint romanii ca nu au bani pentru alocatii si pensii, in timp ce cheltuie mii de euro pentru plimbari electorale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2255 seconds )