Libnet.ro
UNICEF

00:06

Comisia Europeana va propune noi reguli pentru taxarea sectorului online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana va propune noi reguli pentru taxarea sectorului online

Comisia Europeana va propune anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana va propune noi reguli pentru taxarea sectorului online

Comisia Europeana va propune anul viitor noi reguli pentru taxarea sectorului online, astfel incat acesta sa se achite in mod corect de obligatiile sale fiscale, lucru care nu se intampla in prezent, a declarat vineri presedintele executivului comunitar, Jean-Claude Juncker, la finalul summitului european de la Tallinn dedicat agendei digitale a Uniunii Europene, statele membre avand insa opinii divergente in privinta unor asemenea reguli, transmite agentia Reuters.

Mediul online, in vizorul Comisiei Europene. De anul viitor vor fi propuse noi reguli pentru taxarea acestui sector

Mediul online va fi taxat astfel incat obligatiile fiscale din acest sector sa fie achitate in mod corect . Comisia Europeana a anuntat ca de anul viitor va propune noi reguli in acest sens, potrivit executivului comunitar, Jean-Claude Juncker.

Comisia Europeana propune reinstaurarea controalelor la frontiere

Comisia Europeana propune revizuirea codului frontierelor Schengen in sensul ca statele membre isi vor putea inchide granitele in cazul unor atacuri teroriste. in acelasi timp propune si intrarea in zona Schengen pentru inca trei tari: Croatia, Bulgaria si Romania, scrie publicatia cipriota Politis, preluata de Rador.

Scania, amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru participarea la un cartel al producatorilor de camioane

Scania a fost amendata de Comisia Europeana cu 880 milioane euro pentru ca ar fi participat alaturi de cinci mari companii concurente la un cartel industrial care a functionat timp de 14 ani. Companiile s-au inteles la preturi si au amanat adoptarea unor tehnologii mai prietenoase cu mediul. Celelalte cinci companii au fost amendate in 2016 cu o suma totala de 2,6 miliarde euro. MAN a scapat de o amenda de 1,2 miliarde euro pentru ca a fost cea care a dezvaluit cartelul catre autoritati.

Comisia Europeana propune un nou sistem de taxe pentru online. Iohannis: Impozitarea serviciilor trebuie sa fie echitabila

UE cauta solutii in ceea ce priveste impozitele pe tehnologie. Presedintele Comisiei, Jean-Claude Juncker, a declarat la summitul Uniunii Europene de la Tallinn, Estonia, ca oficialii UE vor propune un nou set de reguli pentru impozitarea companiilor de tehnologie anul viitor, scrie bloomberg. com.

CE va propune in 2018 noi reguli privind taxele pentru sectorul online

Comisia Europeana va propune anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker, citat de Reuters.

CE va propune in 2018 noi reguli privind taxele pentru sectorul online, anunta Juncker

Comisia Europeana va propune anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker, citat de Reuters.

Comisia Europeana pregateste taxe mai mari pentru afacerile online

Comisia Europeana ia in calcul sa introduca de anul viitor noi reguli pentru a se asigura ca sectorul online plateste suficiente taxe, a declarat presedintele CE, Jean-Claude Juncker. Potrivit.

Scania, amendata de Comisia Europeana cu 880 de milioane de euro pentru cartel

Comisia Europeana CE) a amendat compania auto suedeza Scania cu 880 de milioane de euro 1,03 miliarde de dolari), pentru ca alaturi de alti producatori de camioane a format un cartel pentru a fixa un nivel ridicat si artificial al preturilor pe socoteala consumatorilor, transmite DPA, conform Agerpres.

Noi reguli privind taxele pentru sectorul online,

Noi reguli privind taxele pentru sectorul online, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )