Libnet.ro
UNICEF

06:30

Comisia Europeana a rambursat Romaniei 104 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana a rambursat Romaniei 104 milioane de euro

Comisia Europeana a rambursat Romaniei 104 milioane de euro, din totalul de 121 milioane de euro, transmise spre decontare prin Programul Operational Asistenta Tehnica POAT) 2014 - 2020, potrivit datelor Ministerului Fondurilor Europene MFE). continuă pe Ziarul Bursa

FIFA: Cardiff City trebuie sa-i plateasca lui Nantes 6 milioane de euro din transferul lui Emiliano Sala

FIFA a cerut clubului galez de fotbal Cardiff City sa-i plateasca lui FC Nantes 6 milioane euro din suma de transfer de 17 milioane de euro a jucatorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie intr-un accident de avion, scrie AFP.

Start-Up Nation: Un important om de afaceri roman critica programul guvernamental de 420 milioane Euro din bugetul de stat

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care are afaceri de cel putin 150 de miloane de euro pe an, a criticat, luni, la Bucuresti, intr-o discutie cu reprezentanti ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, programul Start-Up Nation, pentru care Guvernul aloca din bugetul de stat 2 miliarde de lei peste 420 de milioane de euro), intr-o editie.

Comisia Europeana a initiat procedura de infringement impotriva Romaniei pe capitolul transporturi

Comisia Europeana a initiat procedura de infringement impotriva Romaniei din cauza netranspunerii in.

Ciolos ii raspunde lui Dancila: Cred ca am actionat in interesul Romaniei, ferind Romania de o astfel de reprezentare in Comisia Europeana

Presedintele PLUS si lider al grupului Renew Europe, Dacian Ciolos, raspunde acuzatiilor premierului Viorica Dancila care sustine ca a contribuit la esecul numirii Rovanei Plumb in functia de comisar european, Ciolos spunand ca a actionat in interesul Romaniei si aratand ca in comisia JURI nu este membru niciun eurodeputat din Romania.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 196 milioane euro in septembrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 septembrie, de 35,423 miliarde euro, cu 196 milioane euro mai mici decat in 31 august.

Comisia Europeana: Candidata franceza pentru portofoliul Piata interna, anchetata de OLAF si justitia franceza, cere respectarea prezumtiei de nevinovatie

Candidata franceza Sylvie Goulard grupul Renew) la Comisia Europeana, care vizeaza portofoliul Piata interna, a cerut miercuri respectarea prezumtiei de nevinovatie de catre eurodeputatii care au audiat-o la Bruxelles pentru a valida sau nu numirea sa, relateaza AFP.

Orban: Dancila va raspunde personal in cazul in care Romania va pierde portofoliul transporturilor in Comisia Europeana

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat miercuri ca premierul Viorica Dancila va raspunde personal pentru posibila pierdere a portofoliului pe Transporturi in Comisia Europeana in cazul in care candidatul PSD va fi din nou respins. El i-a solicitat premierului sa se consulte cu seful statului in privinta candidatului pentru postul de comisar european.

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania.

Investitii de aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene in retele de apa si canalizare din judetul Buzau

Compania de Apa Buzau va investi in retele de apa si canalizare fonduri europene in valoare de aproximativ 300 de milioane de euro, prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata 2014-2020.

Efectul Rovana. Candidatul belgian la Comisia Europeana, noi acuzatii de coruptie

Valurile facute de respingerea propunerilor Romaniei si Ungariei pentru comisari europeni pare sa fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )