Libnet.ro
UNICEF

08:15

Comisia Europeana refuza sa mai recunoasca piata de capital din Elvetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana refuza sa mai recunoasca piata de capital din Elvetia

Comisia Europeana refuza sa prelungeasca un acord de recunoastere a pietii de capital din Elvetia, care a anuntat ca va lua masuri de retorsiune, in lipsa unui tratat aflat in negociere de peste patru ani, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

COMISIA EUROPEANA: Trei universitati din tara noastra vor face parte din aliantele universitatilor europene

Comisia Europeana CE) a anuntat institutiile de invatamant superior din intreaga Europa care vor face parte din primele aliante ale universitatilor europene, printre acestea fiind si trei universitati din Romania, se anunta intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana investigheaza producatorul de chipuri Broadcom

Este posibil ca producatorul de chipuri Broadcom sa fi incalcat reglementarile UE privind concurenta, a anuntat, astazi, Comisia Europeana, care a demarat o investigatie si si-a exprimat intentia de a impune restrictii asupra firmei cu sediul in Singapore, transmite DPA.

Comisia Europeana nu-i da nicio speranta viitorului premier britanic: UE nu va renegocia acordul privind Brexit

Comisia Europeana a reiterat, miercuri, ca UE nu este pregatitasa renegocieze acordul privind Brexit negociat cu Londra, in ciuda planurilor vehiculate de candidatii la functia de premier al Regatului Unit.

Comisia Europeana discuta progresele politicii de coeziune

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu participa, marti, la reuniunea ministrilor UE responsabili cu politica de coeziune, ce are loc la Luxemburg. Discutiile se vor axa pe stadiul negocierilor privind viitoarea politica in domeniu pentru perioada 2021-2027 si pregatirea noilor programe, in stransa legatura cu recomandarile prezentate in cadrul semestrului european, a anuntat Comisia Europeana CE).

Piata auto din Romania: evolutia pozitiva dupa cinci luni din 2019. Al saselea an consecutiv de crestere importanta

Piata auto din Romania a urcat cu 11,6% in primele cinci luni din 2019, la un volum total de 78. 486 unitati. Din acestea, 67. 042 sunt autoturisme care inregistreaza, astfel, o crestere de 13,1%) si 11. 444 vehicule comerciale in crestere cu 3.

Teodorovici spune ca are Planul B daca Comisia Europeana decide ca facilitatile din constructii sunt ajutor de stat

Statul a considerat foarte clar ca industria de constructii reprezinta o prioritate, a spus Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, precizand ca efectele par ca sunt foarte bune, se intorc deja lucratori din afara Romaniei in tara - asta au spus firmele de constructii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2776 seconds )