Libnet.ro
UNICEF

16:31

Comisia Europeana transmite un avertisment dur Romaniei

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana transmite un avertisment dur Romaniei

Comisia Europeana transmite un avertisment dur Romaniei. Din cauza haosului fiscal, cresterea economica risca sa aiba de suferit si sa fie urmata de o aterizare violenta, spun oficialii. continuă pe Antena3

Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

Comisia Europeana va decide miercuri daca lanseaza ori nu procedurile de sanctionare a celor noua st.

Romania, trasa de urechi de Comisia Europeana din cauza calitatii slabe a motorinei si benzinei

Comisia Europeana a trimis joi un aviz motivat Romaniei pentru netranspunerea in legislatia nationala a Directivei privind calitatea benzinei si a motorinei, care prevede normele privind emisiile de gaze cu efect de sera. Aceasta directiva trebuia transpusa in legislatia nationala inca de la data de 21 aprilie 2017.

Comisia Europeana arata rezultatele guvernarii PSD-ALDE: saracie, acces limitat la educatie si sanatate, coruptie, infrastructura precara

In loc sa avem o tara ca afara, avem o tara corupta care s-a oprit intr-o halta darapanata in drumul spre modernitate. Din ultimul Raport de Tara intocmit de Comisia Europeana rezulta ca avem o populatie si mai saraca si ca orizonturile si perspectivele Romaniei sunt din ce in ce mai inguste.

Comisia Europeana pune la colt guvernarea PSD-ALDE

Comisia Europeana atrage atentia, in ultimul raport de tara ce vizeaza Romania, ca progresul in ceea ce priveste lupta anticoruptie a fost pus in pericol in 2017, iar institutiile judiciare si legislatia sunt supuse in continuare unei presiuni intense. De asemenea, autorii raportului i-au criticat pe guvernanti pentru masurile fiscale, economia Romaniei riscand o aterizare dura.

Patronatele din constructii vor sa reclame Primaria Capitalei la Comisia Europeana

Patronatele din constructii anunta ca vor sesiza Consiliul Concurentei si Comisia Europeana cu privire la intentia Primariei Municipiului Bucuresti de a incredinta, in mod direct, lucrari catre firmele pe care vrea sa le infiinteze.

DOCUMENT Comisia Europeana: Progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva coruptiei au fost puse in pericol din nou. Boom-ul economic, bazat pe consum

Progresele inregistrate de Rominia in lupta anticoruptie au fost din nou puse in pericol, saracia si inegalitatea sociala raman ridicate, iar cresterea economica mare a tarii, bazata pe consum, risca sa creeze conditiile unei aterizari dure, avertizeaza miercuri Comisia Europeana, in raportul sau de tara pe anul 2017, in cadrul mecanismului Semestrului European.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Lovitura dura data de Comisia Europeana Chinei

Comisia Europeana CE) a prelungit cu inca cinci ani actualele taxe antidumping impuse la tevile laminate si otelul rezistent la coroziune provenite din China, se arata intr-un comunicat publicat marti de forul.

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari.

Comisia Europeana a constatat: doi din trei romani au incredere in UE

Doi din trei romani 66%) sunt optimisti in legatura cu viitorul UE, cu mult peste media europeana .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )