Libnet.ro
UNICEF

08:00

Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

Comisia Europeana va decide miercuri daca lanseaza ori nu procedurile de sanctionare a celor noua st. continuă pe România Liberă

Subiectele zilei:Un primar din Vaslui le da burse copiilor din comuna sa mearga la facultate; Europa in limbajul adultilor; Eurodeuptat PSD: Comisia Europeana mascheaza intentia de a taia fondurile pentru Romania

UE pune presiune pe May, pentru a grabi negocierile de retragere a UK. Comisia Europeana a publicat un proiect de acord privind. Ana Gomes, despre Viorica Dancila: Ma mir ca aceasta doamna vorbeste, credeam ca e muta. Ce era mai simplu decat sa merg s-o.

Comisia Europeana propune majorarea ajutoarelor de stat pentru fermieri pana la 25.000 de euro

Comisia Europeana a propus, majorarea valorii maxime a ajutoarelor de stat pentru agricultura pe care statele membre le pot distribui fara o notificare prealabila, de la 15. 000 pana la 25. 000 de euro, pe o perioada de trei ani, pentru fiecare exploatatie agricola, informeaza un comunicat de presa al Executivului UE.

Europarlamentarul roman Laurentiu Rebega acuza Comisia Europeana de politie politica

In interventia sa de ieri din Parlamentul European, europarlamentarul Laurentiu Rebega a luat aparar.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

RAVAGII din cauza GRIPEI: Numarul deceselor a ajuns la 79

Numarul deceselor totale din cauza virusului gripal a crescut si a ajuns la 79. Cele sase persoane care au decedat recent nu erau vaccinate antigripal si aveau conditii medicale preexistente, potrivit.

Lista drumurilor inchise din cauza vremii

DJ 546E Oporelu Miesti judetul Olt) si DJ 284 Ghermanesti Arsura judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza vremii, informeaza duminica Centrul Infotrafic din Politia Romana. La.

CFR Calatori a anulat 29 de trenuri, sambata dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 29 de trenuri erau anulate, sambata, la ora 9:00, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, conform datelor publicate pe site-ul CFR Calatori.

VIDEO SUA: Cel putin cinci persoane au murit din cauza furtunii care a provocat inundatii si a afectat transportul aerian si feroviar in nord-est

Cel putin cinci persoane au murit in nord-estul Statelor Unite vineri, unde vantul a batut cu 129 de kilometri pe ora, iar strazile din Boston au fost inundate din cauza furtunii, afectand zborurile si serviciile de transport feroviar, relateaza Reuters.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei; numarul deceselor a ajuns la 71

Un barbat din judetul Iasi si unul din judetul Ilfov au murit din cauza gripei, medicii anuntand, vineri, confirmarea diagnosticului. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns astfel la 71 de la debutul sezonului rece 2017 - 2018.

Medicii sunt in alerta! Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 71

Alte doua persoane au murit, in ultimele zile, din cauza gripei, este vorba despre doi barbati, unul in varsta de 68 de ani, iar altul de 77 de ani, din judetele Iasi, respectiv Ilfov. Niciunul nu fusese.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )