Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Antena3 Antena3,
Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii

Romania ar putea fi aspru sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii. Potrivit unor surse europene citate de agentia de presa ANSA, Comisia ar putea decide sa ia masuri impotriva a noua tari. continuă pe Antena3

Romania ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza poluarii aerului

Miercuri, executivul European ar putea lua sanctiuni dure impotriva a noua state membre UE, printre care se numara si Romania, evaluate in privinta masurilor de imbunatatire a calitatii aerului in zone.

Romania, alerta europeana din cauza crizei de imunoglobulina

Ministerul Sanatatii a activat Mecanismul de Protectie Sociala privind o alerta europeana pentru Rom.

Comisia Europeana va decide daca va sanctiona Romania din cauza poluarii aerului

Comisia Europeana va decide miercuri daca lanseaza ori nu procedurile de sanctionare a celor noua st.

Comisia Europeana: Milioane de euro pentru una dintre cele mai asteptate autostrazi din Romania

Comisia Europeana CE) a aprobat pentru Romania suma de 272 de milioane euro pentru constructia auto.

Subiectele zilei:Un primar din Vaslui le da burse copiilor din comuna sa mearga la facultate; Europa in limbajul adultilor; Eurodeuptat PSD: Comisia Europeana mascheaza intentia de a taia fondurile pentru Romania

UE pune presiune pe May, pentru a grabi negocierile de retragere a UK. Comisia Europeana a publicat un proiect de acord privind. Ana Gomes, despre Viorica Dancila: Ma mir ca aceasta doamna vorbeste, credeam ca e muta. Ce era mai simplu decat sa merg s-o.

Lovitura dura data de Comisia Europeana Chinei

Comisia Europeana CE) a prelungit cu inca cinci ani actualele taxe antidumping impuse la tevile laminate si otelul rezistent la coroziune provenite din China, se arata intr-un comunicat publicat marti de forul.

Comisia Europeana propune majorarea ajutoarelor de stat pentru fermieri pana la 25.000 de euro

Comisia Europeana a propus, majorarea valorii maxime a ajutoarelor de stat pentru agricultura pe care statele membre le pot distribui fara o notificare prealabila, de la 15. 000 pana la 25. 000 de euro, pe o perioada de trei ani, pentru fiecare exploatatie agricola, informeaza un comunicat de presa al Executivului UE.

Medicii sunt in alerta! 73 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 73, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima persoana care a murit din cauza gripei avea conditii.

INSP: 80 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 80, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, anunta Agerpres.

RAVAGII din cauza GRIPEI: Numarul deceselor a ajuns la 79

Numarul deceselor totale din cauza virusului gripal a crescut si a ajuns la 79. Cele sase persoane care au decedat recent nu erau vaccinate antigripal si aveau conditii medicale preexistente, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )