Libnet.ro
UNICEF

15:30

Coronavirus in lume: Marea Britanie a devenit a treia tara grav afectata de pandemie, ca numar de victime A fost convocat Comitetul de urgenta al OMS Situatia in timp real

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Marea Britanie a devenit a treia tara grav afectata de pandemie, ca numar de victime A fost convocat Comitetul de urgenta al OMS Situatia in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel global depaseste 3,1 milioane, din care peste 1 milion sunt identificate pe teritoriul SUA. SUA este, de altfel si tara cu cele mai multe decese, peste 58. 000, mai multi morti decat in Razboiul din Vietnam, reprezentand mai bine de un sfert din bilantul total al victimelor in lume, peste 217. Dupa SUA, Italia, care se apropie de 30. 000 de decese, Spania, Franta si Regatul Unit, au fiecare peste 20. 000 de morti declarate oficial. 40:SUA au ajuns la aproape 60. 000 de decese23. 00: Administratia Trump lucreaza la o operatiune privind dezvoltarea unui vaccin 22. 23: Bilantul mortilor in Franta a depasit pragul de 24. 00: Seful OMS a convocat comitetul de urgenta pentru a analiza evolutia pandemiei 21. 05: Ungaria renunta la unele restrictii doar in afara Capitalei 20. 42: Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault20. 02: Regatul Unit a revizuit biantul victimelor: 26. 097, urcand pe locul trei, dupa SUA si Italia19. 09: Italia: Peste 203. 000 de cazuri de infectii cu Covid-19. Numarul mortilor, in scadere18. 00: Pompeo arata cu degetul spre laboratoarele din China: Nu stim daca respecta proceduri de securitate care sa previna o noua pandemie. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie

Marea Britanie a inregistrat duminica 413 de decese in spitalele cu pacienti invectati cu noul coronavirus, cifra care marcheaza o scadere clara si ridica bilantul total la 20. 732 de morti in aceasta tara, potrivit AFP.

Coronavirus in lume: Scolile din Italia se vor redeschide abia in toamna Spania raporteaza cel mai mic bilant zilnic al deceselor de pe 20 martie incoace Situatia la nivel global, in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus se apropie de 3 milioane, in timp ce bilantul deceselor din cauza Covid-19 a depasit 200. 000, conform centralizarii realizate de Universitatea Johns Hopkins pe platforma Arcgis. Premierul Frantei, Edouard Philippe, este asteptat, marti, sa anunte strategia nationala de iesire din carantina Parlamentului francez, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a exprimat rezervele cu privire la pasapoartele imunitare, o idee exprimata in anumite tari pentru iesirea din carantina. Orasul chinez Wuhan, unde a inceput pandemia cu coronavirus, nu mai are niciun caz in spitale, iar toti pacientii sunt externati. Duminica este prima zi in care copiii spanioli au iesit afara dupa sase saptamani, in vreme ce in Marea Britanie, premierul Boris Johnson este asteptat luni sa se intoarca la munca. 24 Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie20:07 Nurci din doua crescatorii din Olanda, infectate cu coronavirus19. 28 Italia ajunge la 26. 644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore18. 12 Letonia are doar 12 morti din cauza COVID-19, desi nu a blocat economia 18. 00 Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor16. 57 Iranul va redeschide moscheile in zonele neafectate de coronavirus16. 34: Elevii intre 11 si 18 ani din Franta vor trebui sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor .

Coronavirus Marea Britanie: 586 de noi decese in spitale; nu se intrevede o relaxare a restrictiilor

Inca 586 de persoane infectate cu noul coronavirus au murit in ultimele 24 de ore in spitalele din Marea Britanie, a anuntat marti ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock, bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in aceasta tara ajungand la 21. 678, in timp ce guvernul de la Londra anunta ca cel putin deocamdata nu are in vedere o relaxare a masurilor de izolare.

Alerta in spitalele din Marea Britanie: copiii prezinta un sindrom rar, posibil asociat cu infectia cu coronavirus

Medicii de familie din Marea Britanie au fost alertati in privinta unei reactii severe la copii care ar putea avea legatura cu infectia cu coronavirus, relateaza BBC.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 4.463 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore

Un numar de 413 de persoane s-au stins din viata in ultimele 24 de ore, in Marea Britanie, numarul total al oamenilor care au murit, in spitale, din cauza noului coronavirus ajungand la 20. 732, a declarat.

Alerta in Marea Britanie privind o complicatie grava in randul copiilor ce ar putea fi asociata cu coronavirusul

Medicii Sistemului National de Sanatate NHS) din Marea Britanie au fost avertizati sa fie atenti la o complicatie rara dar periculoasa in randul copiilor care poate avea legatura cu infectia cu noul coronavirus, relateaza BBC.

CORONAVIRUS |Simptome similare cu COVID-19, descoperite la copiii din Marea Britanie. Alerta emisa de Serviciul National de Sanatate

Pediatric Intensive Care Society PICS) din Marea Britanie a declarat, prin intermediul unui comunicat, ca oficialii sanitari au depistat o crestere redusa in numarul de cazuri de copii bolnavi critic ce.

Romanca intoarsa din Marea Britanie, introdusa ilegal in carantina: Mi se rupe inima ca nu pot ajunge sa-mi vad tatal in ultimele clipe

Anca Robert este o romanca proaspat intoarsa din Marea Britanie. Femeia se plange ca a fost introdusa ilegal in carantina dupa ce a sosit la Bucuresti. Astfel, ea sustine ca autoritatile au incalcat Ordinul 6222020 privind regimul de carantina pentru cei care au conditii sa parcurga respectiva perioada acasa.

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului

Barurile din Marea Britanie s-ar putea redeschide sub o singura conditie: limitarea alcoolului la maxim 2-3 pahare de bere pentru o persoana.

Brexit: Negocierile UE cu Marea Britanie pe tema unui acord comercial post-Brexit, in impas

Negocierile Uniunii Europene cu Marea Britanie pe tema unui eventual acord comercial post-Brexit sunt in impas din cauza disensiunilor si a crizei pandemiei, afirma diplomati europeni citati de agentia de presa Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )