Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia Europeana: Vaccinarea va ramane voluntara si nu vor fi limitari de drepturi

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana: Vaccinarea va ramane voluntara si nu vor fi limitari de drepturi

Comisia Europeana a dat asigurari, luni seara, ca vaccinarea impotriva coronavirusului va ramane voluntara, subliniind ca nu vor exista drepturi diferite in functie de optiune. continuă pe Antena3

Comisia Europeana refuza toate propunerile din Initiativa cetateneasca Minority SafePack sprijinita de Viktor Orban si UDMR

Comisia Europeana a anuntat ca nu va adopta nici o modificare legislativa ceruta de initiativa Minority SafePack, privind intarirea drepturilor minoritatilor in Uniunea Europeana. Drept argumente, Comisia a declarat fie ca nu are competente in domeniul drepturilor minoritatilor politici ce apartin exclusiv statelor membre), fie ca a demarat deja initiative care sprijina diversitatea culturala in UE, arata un comunicat oficial.

Comisia Europeana lanseaza noul Bauhaus european

Comisia Europeana a lansat la data de 18 ianuarie 2021 faza de proiectare a initiativei care a fost .

Comisia Europeana a respins toate propunerile Ungariei din programul Minority SafePack

Comisia Europeana a respins propunerile incluse in controversatul proiect Minority SafePack, proie.

Comisia Europeana vrea sa reduca dependenta UE de dolarul american

Comisia Europeana lucreaza la un proiect de reducere a dependentei UE fata de dolarul american, anun.

Proiect de investitie pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din Ilfov, aprobat de Comisia Europeana. Presedintele CJ: Este esential pentru a asigura tuturor locuitorilor acces catre servicii publice de calitate

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 200 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii de apa si canal din judetul Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, scrie.

Pandemia COVID-19. Comisia Europeana, favorabila unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana se pronunta in favoarea ideei unui certificat de vaccinare impotriva covid-19 - un proiect al premierului grec Kyriakos Mitsotakis care vrea sa relanseze turismul elen - care sa fie recunoscut reciproc, anunta presedinta CE, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor publicatii portugheze, inaintea unei vizite la Lisabona, vineri, relateaza AFP.

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de 222 de milioane de euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in Ilfov

Comisia Europeana a aprobat, astazi, o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania, conform unui comunicat de presa.

Comisia Europeana a aprobat o investitie de peste 222 de milioane euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane euro pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale, arata un comunicat de presa al institutiei.

Comisia Europeana aloca 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )