Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a promulgat legea prin care primariile pot angaja zilieri

Adevărul Adevărul,
Iohannis a promulgat legea prin care primariile pot angaja zilieri

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea prin care unitatile administrativ teritoriale vor fi incluse in categoria beneficiarilor muncii prestate de zilieri. Prin urmare, primariile pot angaja zilieri pentru a face diferite lucrari din zona lor de activitate. continuă pe Adevărul

S-a promulgat legea prin care angajatii ANSVA primesc sporuri

Legea are are ca obiect de reglementare acordarea sporurilor specifice pentru personalul care lucrea.

A fost promulgata legea prin care este simplificata declararea si colectare impozitului pe cladiri

Klaus Iohannis a promulgat legea care reglementeaza simplificarea declararii si colectarii impozitul.

Iohannis retrimite in Parlament legea prin care presedintele este eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurentei

Presedintele Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii modificate de PSD astfel incat seful statului sa fie eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurentei. Iohannis spune ca actul normativ are o serie de deficiente sau insuficiente de redactare ce afecteaza claritatea, previzibilitatea si accesibilitatea normei juridice si ca este necesara mentinerea unei proceduri de numire similare celei aflate in vigoare. Reamintim ca Iohannis a atacat si la Curtea Constitutionala aceasta lege, dar CCR a decis ca prevederile contestate sunt constitutionale.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal.

Impozitul se reduce la jumatate pentru cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice. Presedintele a promulgat legea

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea adoptat de catre Parlament in octombrie, cu privire la reducerea impozitului cu 50% pentru cladirile si terenurile folosite in scopuri turistice. Obiectul.

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

ORBAN: Primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit niciodata pamantul

Premierul Ludovic Orban explica restrictiile decise pentru a preveni raspandirea COVID-19, afirmand ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit niciodata pamantul. in ceea ce priveste functionarea teraselor, prim-ministrul a sustinut ca unele terase s-au transformat in spatii inchise si ca in Bucuresti, in Centrul Vechi si in Parcul Herastrau, unele terase au devenit locuri de petrecere, conform news. ro.

Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania. Guvernul e depasit complet de situatie

SOS Satele Copiilor din Romania a lansat o campanie pentru strangere de fonduri, Ajuta copiii cei mai afectati de pandemie, pentru a atrage atentia asupra efectelor nevazute ale crizei generate de COVID-19 si a impactului negativ asupra copiilor vulnerabili. Drama prin care trec 1,4 milioane de copii din Romania 1,38 de milioane de copii din .

Se schimba varsta de pensionare. Iohannis a semnat legea

Joi, presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care persoanele care au locuit minim 30 de ani in zonele afectate de poluare beneficiaza de micsorarea cu doi ani a varstei de pensionare, fara a fi penalizate. Varsta de pensionare se modifica. Presedintele a semnat legea Astfel, presedintele Iohannis a semnat actul normativ care prevede modificarea .

Legea prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi actul normativ care modifica art. 199 alin. 2) din Legea 2862009 privind Codul penal. Proiectul de lege a fost initiat de catre deputata PNL Adriana Saftoiu prevede ca urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )