Libnet.ro
UNICEF

09:30

Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Romanii care stau la bloc trebuie sa stie ca sunt numeroase obligatii si drepturi la care sa fie atenti. Daca se ajunge la probleme grave, toti au de platit. in primavara iti. continuă pe Playtech

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

Avertisment pentru toti soferii: se lasa cu amenzi de pana la 2.900 lei. Codul Rutier e clar

Codul Rutier e clar pentru toti soferii. Daca il stii si il respecti, stai fara griji. in caz contrar, risti sa dai mii de lei pe tot felul de incalcari ale legii. Asa e cazul si.

Toti romanii care au un astfel de card trebuie sa afle urgent: asa eviti pierderile de bani

Descoperitul de cont si cardul de credit vin cu un risc enorm: atunci cand nu sunt folosite corect si ajung sa te coste mai mult decat te-ai astepta. Cu toate acestea, atunci cand sunt.

Banii intra direct pe card. Surpriza facuta de Iohannis pentru toti acesti romani

Pentru finalul de an, Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta cand vine vorba de bani. Sigur, nu e pentru toti romanii, dar o parte dintre cetateni se vor bucura maxim. Presedintele Klaus.

Alimentul-medicament care previne multe boli. Toti romanii sunt sfatuiti sa il consume

Marea majoritate a crestinilor de rit ortodox au intrat in Postul Craciunului. Printre alimentele recomandate pentru a fi consumate in aceasta perioada se numara si pestele. Despre beneficiile consumului de peste vorbesc cam toti nutritionistii, si acestea sunt numeroase. Beneficii de sanatate bazate pe dovezi ale consumului de peste Pestele este printre cele mai sanatoase .

Pericolul din guma de mestecat. Un medic rupe tacerea despre greseala fatala facuta de toti romanii

Cu toate ca poate sa ajute la curatarea dintilor, specialistii atrag atentia ca guma de mestecat poate sa reprezinte un dezastru pentru articulatia dintre osul mandibular si craniu. Pericolul din guma de mestecat Se stie ca rafturile din supermarketuri sunt pline de periute de dinti pentru diverse nevoi si cu diverse proprietati, iar oamenii sunt .

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Lidl le da gratis si toti romanii au sanse. Cum pui mana pe ele?

Lidl Romania face un nou anunt incredibil pentru toti clientii sai din toata tara, Retailerul a decis sa ofere gratuit ceva ce foarte multi s-ar bucura sa primeasca, in special in.

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit .

Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum

Din cand in cand mai vin si vesti bune dinspre zona economica, iar cea legata de acest tip de pensii pica numai bine in aceste vremuri. Romanii care cotizeaza la Pilonul II de pensii au de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )