Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comisia JURI a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia JURI a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a respins, luni, candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi, au declarat, pentru Agerpres , surse de la Bruxelles. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila sustine o declaratie de presa la ora 19.00, dupa ce Comisia JURI a respins-o definitiv pe Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va sustine luni, la ora 19. 00, o declaratie de presa la sediul PSD din Kiseleff, dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european.

VIDEO Iohannis, dupa decizia din PE de respingere a Rovanei Plumb: Rusine, PSD! Aici suntem

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie la decizia Comisiei juridice a Parlamentului European, care i-a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi. Rusine, PSD! Aici suntem!, a spus Iohannis, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest.

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Mihai Fifor NU vede un ESEC in in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european: De ce ziceti asta?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, nu vede un esec in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european. Fifor a declarat, vineri, ca saptamana viitoare va avea loc o noua audiere a.

Rovana Plumb respinsa definitiv de Comisia JURI

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi.

Comisia JURI nu indica procedura in cazul Rovanei Plumb

Scrisoarea Comisiei JURI nu contine ce pasi urmeaza sa faca facuti de acum incolo, dupa ce aceasta a respins pentru a doua oara candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar pe Transporturi. Este.

UPDATE Comisia JURI o respinge definitiv pe Rovana Plumb Presedintele Parlamentului European asteapta un raspuns de la Ursula von der Leyen

Comisia juridica a Parlamentului European JURI) i-a respins definitiv pe Rovana Plumb si pe Laszlo Trocsanyi, propusi de Romania si Ungaria drept comisari europeni.

Fifor despre candidatura Rovanei Plumb: Este o procedura suspendata

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, a declarat vineri ca in cazul Rovanei Plumb nu.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Ce spune PSD despre respingerea Rovanei Plumb: Consultarile anuntate de Klaus Iohannis, o forma de presiune

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat luni, pentru HotNews. ro , ca deciza comisiei JURI de a respinge definitiv candidatura Rovanei Plumb este una eminamente politica. Steriu sustine ca decizie este contrara regulamentului din.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )