Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Juridica prezinta luni raportul in cazul deputatului PSD Ion Ochi

România Liberă România Liberă,
Comisia Juridica prezinta luni raportul in cazul deputatului PSD Ion Ochi

Comisia Juridica va prezenta, luni, raportul cu privire la solicitarea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Ion Ochi, a declarat, miercuri, secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Tariceanu: Comisia juridica redacteaza hotararea votului in cazul Sova si o publicam in MO

ACTUALIZARE 16:30 Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin decizia Biroului Permanent, comisia juridica trebuie redacteze o hotarare care sa ateste rezultatul votului din 25 martie, in cazul Sova, si apoi sa o trimita la Monitorul Oficial, pentru a capata forta juridica. * Senatul a respins proiectul de hotarare propus de BP pentru constatarea votului la Sova.

Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, dezbatut, marti, in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Senatului discuta, marti, propunerea de modificare a Codului de Procedura Penala, intiata de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede ca inculpatii arestati preventiv sa nu fie incatusati, decat daca au savarsit infractiuni de violenta, informeaza Mediafax.

Senatorii, dezbateri in Comisia juridica: Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din care nu putem iesi!

Senatorii din Comisia juridica au avut, marti, o dezbatere aprinsa pe tema hotararii pe care trebuiau sa o redacteze in cazul lui Dan Sova, senatorii PSD aratand ca, prin decizia sa, Curtea Constitutionala.

Comisia Juridica din Senat, tap ispasitor: Proiectul de hotarare pe cazul respingerii cererii DNA pentru Sova, trimis la BP

Comisia Juridica a redactat un proiect de hotarare prin care se constata ca nu au fost indeplinite conditiile pentru arestarea preventiva. Hotararea a fost adoptata cu sase voturi pentru si cinci impotriva.

Comisia Juridica din Senat, tap ispasitor: Proiectul de hotarare pe cazul respingerii cererii DNA pentru Sova, trimis la BP

Comisia Juridica a redactat un proiect de hotarare prin care se constata ca nu au fost indeplinite conditiile pentru arestarea preventiva. Hotararea a fost adoptata cu sase voturi pentru si cinci impotriva.

Comisia juridica a Senatului trimite la Biroul Permanent un proiect de hotarare prin care se constata votul in cazul Sova

Comisia juridica a Senatului a decis, marti, sa trimita inapoi la Biroul Permanent, un proiect de hotarare prin care se constata ca in urma votului din 25 martie in cazul Sova, nu s-au intrunit conditiile.

Catalin Boboc, despre votul in cazul Sova: Comisia Juridica nu se poate substitui plenului

Presedintele Comisiei Juridice, Catalin Boboc, a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent al Senatului, ca Comisia Juridica nu se poate substitui plenului in ceea ce priveste votul in cazul Sova.

Comisia juridica discuta propunerea de modificare a Codului de procedura penala a lui Nicolae

Comisia juridica a Senatului discuta, azi, propunerea de modificare a Codului de procedura penala intiata de senatorul PSD Serban Nicolae, care prevede eliminarea coruptiei dintre infractiunile pentru care se poate dispune arestarea, potrivit surselor din presa.

Saga votul pe Sova continua in Senat: Tariceanu a trimis hotararea ceruta de Curtea Constitutionala la Comisia Juridica, comisia a adoptat o hotarare datata 25 martie, care merge inapoi la Biroul Permanent/ Chelaru: Curtea ne-a bagat intr-o fundatura din

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat marti, dupa o sedinta a Biroului Permanent organizata spontan, ca acest for a decis sa insarcineze comisia juridica cu redactarea hotararii privind votul dat de plen pe cererea DNA de arestare a lui Dan Sova, din 25 martie, pe care a solicitat-o Curtea Constitutionala. Continua astfel saga, dupa ce chiar ieri plenul a respins un proiect de hotarare propus tot in urma unei sedinte a Biroului Permanent si tot ieri s-a redactat o hotarare, datata 25 martie, pe care presedintele Senatului ar fi urmat sa o semneze si sa o trimita la Monitorul Oficial. Culmea este ca acum Comisia Juridica a votat, dupa o sedinta tensionata intre liberali si social-democrati, exact aceasta hotarare, iar acum hotararea va ajunge tot la Biroul Permanent, cel care va decide daca mai merge in plen sau este semnata de presedintele Senatului si trimisa la Monitorul Oficial.

DNA cere Parlamentului incuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Ochi

Actualizare 12:07 Parchetul General a trimis Ministerului de Justitie solicitarea de arestare a deputatului --- DNA cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PSD Ion Ochi, acesta fiind suspectat ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov a aprobat contracte cu dedicatie, potrivit unui comunicat DNA in care procurorii il acuza de luare de mita si abuz in serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )