Libnet.ro
UNICEF

22:00

Comisia pentru afaceri europene din CD il audiaza maine pe ministrul Fondurilor Europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia pentru afaceri europene din CD il audiaza maine pe ministrul Fondurilor Europene

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputatilor CD) il va audia maine pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, potrivit unui comunicat al presedintelui Comisiei, Ana Birchall, trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Zgonea, inca o palma din partea PSD. Fostul sef al Camerei Deputatilor, inlocuit la Comisia pentru Afaceri Europene

Valeriu Zgonea, fostul presedintel al Camerei Deputatilor, a mai primit o palma din partea fostilor sai colegi din Partidul Social Democrat. Acesta a fost retras din Camera Deputatilor din Comisia pentru Afaceri Eu.

Zgonea, inlocuit cu Paslaru la Comisia de Afaceri Europene. Fostul sef al deputatilor, coleg cu Udrea la Comisia pentru Drepturile Omului

La propunerea PSD, conducerea Camerei Deputatilor a decis ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa fie inlocuit de liderul deputatilor PSD Florin Paslaru in Comisia pentru Afaceri Eurpene. Zgonea a fost trimis membru in Comisia pentru Drepturile Omului, din care fac parte Elena Udrea si Remus Cernea.

Zgonea a ajuns in Comisia pentru drepturile omului

Biroul permanent al Camerei Deputatilor l-a repartizat, marti, pe fostul presedinte al forului Valeriu Zgonea, acum deputat neafiliat, la Comisia pentru drepturile omului, iar locul lui din Comisia pentru afaceri europene va fi luat de liderul grupului PSD, Florin Paslaru, informeaza Agerpres.

Cod GALBEN de ploi pentru 12 judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic, pentru 12 judete din vestul tarii. Avertizarea este valabila pana marti la ora 11.

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noul film Star Trek

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului, informeaza Associated Press, citata de Mediafax.

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Imaginile i-au tulburat si pe salvatorii sositi la locul accidentului

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Masina in care se aflau a parasit carosabilul, s-a rasturnat intr-un sant, dupa care s-a izbit de un podet de beton. Salvatorii i-au gasit.

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Cod galben de furtuni pentru 12 judete din vestul tarii pana marti la ora 11.00

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic penutr 12 judete din vestul tarii. In Banat, Crisana, Maramures, precum si in vestul Transilvaniei si al Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )