Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia de la Venetia va fi sesizata pe alegeri in doua tururi

Antena3 Antena3,
Comisia de la Venetia va fi sesizata pe alegeri in doua tururi

Titus Corlatean a anuntat ca PSD va sesiza Comisia de la Venetia cu privire la alegerile in doua tururi, proiect pe care Guvernul Orban si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului. continuă pe Antena3

PSD contraataca. Comisia de la Venetia, sesizata pe tema alegerii primarilor in doua tururi

Deputatul Iulian Bulai a anuntat ca PSD a reusit sa convinga Comisia de Monitorizare din APCE sa sesizeze Comisia de la Venetia pentru un punct de vedere pe tema alegerii primarilor in doua tururi. Reprezentantul PSD in Comisia de Monitorizare a APCE e Titus Corlatean.

Titus Corlatean s-a plans la Strasbourg ca PNL violeaza legislatia electorala. Cand va discuta APCE situatia din Romania

Deputatul USR, Iulia Bulai, a povestit, luni, cum a cerut Titus Corlatean Comisiei de Monitorizare din APCE sa sesizeze Comisia de la Venetia pentru a se pronunta pe tema revenirii la alegerea primarilor in doua tururi, pentru ca ar fi violata legislatia electorala. La cererea deputatului USR, discutia a fost amanata pentru joi.

Comisia de la Venetia a fost solicitata sa emita un punct de vedere privind schimbarea legislatiei electorale din Romania

Comisia de la Venetia a fost solicitata sa exprime un punct de vedere cu privire la modificarea legislatiei electorale din Romania. Anuntul, facut de deputatul Iulian Bulai, vine chiar miercuri, in ziua in care.

Titus Corlatean, socat de minciunile PNL si USR: Disperare din partea Puterii. Chestiune absolut rusinoasa, fara precedent

Titus Corlatean a acuzat PNL si USR ca incearca sa blocheze sesizarea Comisiei de la Venetia de catre PSD privind modificarile pe care Guvernul vrea sa le aduca legii electorale, prin minciuni si manipulari la nivel european.

Dancila sustine ca banii pentru alegerea in doua tururi pot fi folositi la majorarea pensiei minime

Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PNL prefera sa faca alegeri in doua tururi, in loc sa majoreze pensia minima. Fostul premier a precizat ca pentru a organiza un tur de scrutin se cheltuie 250 de milioane de lei, iar o majorare a pensiei minime cu 10% inseamna 280 de milioane de lei, potrivit Mediafax.

PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la RFI, ca, in contextul in care Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi, formatiunea sa va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de Consilii Judetene de catre populatie, tot in doua tururi.

Tomac: incepe debaronizarea Romaniei prin alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, considera ca prin adoptarea proiectului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin incepe debaronizarea Romaniei. El sustine ca motiunea pe care PSD si UDMR o.

Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul s-a reunit in sedinta comuna, in sesiune extraordinara, pentru angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca au fost aprobate patru amendamente la.

Guvernul si-a angajat raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Orban, catre PSD: Puteti sa bagati si 10 motiuni de cenzura, nu ne schimbati punctul de vedere (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, in sedinta din Parlament in care Guvernul isi auma raspunderea asupra proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi, ca nu intelege de ce PSD vr.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Orban: Nu inteleg de ce PSD depune motiune de cenzura

Parlamentul s-a reunit, miercuri, in sedinta comuna, in sesiune extraordinara, pentru angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )