Libnet.ro
UNICEF

11:15

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 16.945 de cadre medicale, vaccinate in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Comitetul de coordonare a vaccinarii: 16.945 de cadre medicale, vaccinate in ultimele 24 de ore

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 anunta ca, in ultimele 24 de ore, s-au vaccinat alte 16. 945 de cadre medicale, numarul total ajungand la 58. s-au inregistrat 66 de reactii comune si minore, 28 fiind reactii la locul injectarii. continuă pe Adevărul

Campania de vaccinare. Doar 354 de cadre medicale vaccinate in ultimele 24 de ore. Cate persoane au primit serulanti-Covidin total

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat, duminica seara, ca alte 354 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore, precizand ca programarile din aceasta zi au vizat angajatii aflati in tura sau garda.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 16.101 cadre medicale vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate pana acum - 41.609

101 cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 41. 609, a informat marti Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 136 de reactii adverse comune si minore, 89 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: Numarul total al cadrelor medicale vaccinate aproape s-a dublat intr-o singura zi 25.508 vaccinari pana acum, 11.912 in ultimele 24 de ore

912 cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 25. 508, a informat luni Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 47 de reactii adverse comune si minore, 10 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore.

Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

000 de persoane - cadre medicale - s-au inscris pana astazi pentru a fi vaccinate in prima etapa a campaniei. Autoritatile au estimat esantionul de persoane care au acces la vaccin in prima etapa la 250. 000, cu toate ca, initial, se vorbise despre 500. 000 de persoane, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. E ireal ce se intampla acum

Tot mai multe cadre medicale refuza vaccinarea anti-covid-19. Este ireal ce se intampla acum in SUA. La ce s-a ajuns, intr-o tara in care numarul victimelor este in crestere, cititi in articolulk de mai jos. Este socant ce se intampla in SUA, tara in care pandemia escaladeaza grav. Cadrele medcale refuza vaccinarea anti-COVID-19 Tot mai .

La Buzau s-au vaccinat anti-COVID mai putin de o suta de cadre medicale, in prima zi a campaniei

Un numar de 93 de persoane din judetul Buzau s-au vaccinat anti-COVID in prima zi a campaniei. La centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau s-au vaccinat 55 de cadre medicale. S-au inscris pentru pentru campania de imunizare 341 de persoane din spital, dintr-un total de 1. 180 de cadre medciale.

Peste o suta de cadre medicale din Vrancea s-au vaccinat impotriva COVID-19 in prima zi a campaniei de imunizare

Deocamdata, singurele cadre medicale din Vrancea care s-au vaccinat au fost cele de la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani si Spitalul Militar de Urgenta Dr. Alexandru Popescu Focsani.

A inceput vaccinarea anti-COVID si in Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in prima zi FOTO

Campania de vaccinare anti-Covid a demarat luni dimineata, 4 ianuarie, si in judetul Alba. 350 de cadre medicale sunt programate in aceasta zi.

Focar de coronavirus la un spital din Caransebes: Peste 100 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus

Un nou focar de infectie a fost depistat in cursul zilei de astazi la o unitate spitaliceascadin municipiul Caransebes. Peste 100 cadre medicale au fost testate pozitivcu noul coronavirus de tip.

Se da start la vaccinarea anti-Covid in Bihor. Cate cadre medicale vor fi imunizate

Incepand de marti, va incepe imunizarea cadrelor medicale din judet. Campania de vaccinare anti-Covid se desfasoara in 12 centre medicale publice si private.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )