Libnet.ro
UNICEF

08:46

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta, in izolare la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus Ministrul de Interne, pentru B1.RO: Am decis sa lucram prin aplicatie online pentru a minimaliza riscul

B1 B1,
Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta, in izolare la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus Ministrul de Interne, pentru B1.RO: Am decis sa lucram prin aplicatie online pentru a minimaliza riscul

UPDATE: MinistrulAfacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru B1. RO ca s-a luat decizia ca membrii Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta sa lucreze prin intermediul aplicatiilor online pentru. continuă pe B1

Noile masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Galati. Toate ghiseele, inchise

Joi, 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din municipiul Galati a stabilit cateva noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, in completarea masurilor dispuse in zilele precedente.

CORONAVIRUS |Bucuresti: Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta analizeaza posibilitatea ca activitatea angajatorilor sa inceapa la ore diferite, pentru a reduce aglomeratia de la metrou

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat, marti seara, ca se analizeaza in Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta posibilitatea ca, in Bucuresti, activitatea angajatorilor sa inceapa la.

CORONAVIRUS |iNDRUMARI adresate parohiilor si manastirilor, pentru PREVENIREA raspandirii virusului

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis, miercuri, restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, religioase, sportive si de divertisment in spatii inchise cu participarea a peste 100 de.

CORONAVIRUS |Institutiile publice, obligate la decalarea orelor de intrare la serviciu. Masura, valabila si pentru entitatile private cu peste 99 de angajati (VIDEO)

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis miercuri declarea orelor de intrare la serviciu pentru a reduce aglomerarea transportului public si posibilitatea rasandirii coronavirusului. Masura este.

Coronavirus |FRF a decis suspendarea tuturor meciurilor de fotbal din Romania

Federatia Romana de Fotbal a decis, joi, suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice pe teritoriul Romaniei pana la 31 martie avand in vedere deciziile luate in ultimele zile de catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind.

Raed Arafat: Masura interzicerii adunarilor publice de peste 100 de persoane nu se aplica in cazul centrelor comerciale si hipermarketurilor, dar vizeaza cinematografele din mall-uri (VIDEO)

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis, miercuri, restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, religioase, sportive si de divertisment in spatii inchise cu participarea a peste 100 de.

Ce masuri de prevenire a epidemiei de coronavirus a stabilit Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Galati

Comitetul a fost convocat de primarul Ionut Pucheanu marti, 10 martie 2020, si a avut in vedere toate serviciile publice si activitatile cu publicul desfasurate de Primaria Galati si de institutiile subordonate. Masurile vizeaza si scolile, precum si transportul public.

FRF suspenda participarea minorilor la meciuri din postura de copii de mingi

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, dupa decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta de a inchide institutiile de invatamant preuniversitar, ca la toate meciurile din tara sa fie interzisa participarea minorilor in postura de copii de mingi.

Castelul Bran isi suspenda activitatea din cauza epidemiei de coronavirus

In urma deciziei de astazi, 11 martie, a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta din cadrul Guvernului Romaniei, Castelul Bran isi va intrerupe activitatea cu publicul in perioada 12 31 ma.

Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta a anulat toate evenimentele publice

Autoritatile locale din Calarasi, intrunite in sedinta extraordinara a Comandamentului Local pentru Situatii de Urgenta, au dispus sistarea tututor evenimentelor publice si private desfasurate in interior sau in aer liber, indiferent de numarul de participanti.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )