Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |iNDRUMARI adresate parohiilor si manastirilor, pentru PREVENIREA raspandirii virusului

B1 B1,
CORONAVIRUS |iNDRUMARI adresate parohiilor si manastirilor, pentru PREVENIREA raspandirii virusului

Comitetul pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis, miercuri, restrictionarea activitatilor culturale, stiintifice, religioase, sportive si de divertisment in spatii inchise cu participarea a peste 100 de. continuă pe B1

Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Bucurestenii vor avea parte de schimbari majore cand vine vorba de deplasarea cu metroul prin Capitala. Acestea vor intra in vigoare de astazi, pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. Avand in vedere numarul de persoane infectate cu coronavirus din Bucuresti, Ministrul Tranporturilor si Metrorex au luat mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii virusului COVID .

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

Rugaciunea rostita de toti preotii din tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului

Patriarhul Daniel a trimis o rugaciune speciala tuturor eparhiilor tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului.

Masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Sunt masuri fara precedent in vamile din nordul si vestul tarii pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Recomandarile FRF pentru prevenirea raspandirii coronavirusului: Fara strangeri de mana inaintea meciurilor

Federatia Romana de Fotbal recomanda jucatorilor si oficialilor echipelor de fotbal care sa evite strangerea de mana inaintea partidelor. Federatia Romana de Fotbal recomanda evitarea.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Coronavirus in Romania. 15 recomandari de la Ministerul Afacerilor Interne: Nu intotdeauna infectarea este vizibila prin simptome

Nu in toate cazurile infectarea cu noul coronavirus COVID-19) este vizibila prin simptome specifice tuse, febra, dificultati in respiratie), avertizeaza Grupul de Comunicare Strategica din cadrul MAI, care a emis un numar de 15 noi recomandari pentru prevenirea raspandirii virusului.

Coronavirus |Ministerul Afacerilor Interne recomanda pastrarea distantei de 1,5 m fata de alte persoane si evitarea imbratisarilor si saruturilor

Pentru prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19), Ministerul Afacerilor Interne recomanda o serie de 15 masuri, intre care se numara evitarea zonelor aglomerate, inclusiv a locurilor de joaca si a statului la cozi, precum si a gesturilor de.

Donald Trump, pasibil de coronavirus: de ce refuza sa se testeze sau sa intre in carantina

In urma cu mai putin de 24 de ore, trei persoane din anturajul lui Donald Trump au intrat in carantina pentru prevenirea raspandirii coronavirus. Presedintele SUA refuza sa ia orice masura. De cand a preluat pozitia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump si-a manifestat de multe ori inconstienta, pe multe subiecte. Pe .

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )