Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comoara nazista, expusa publicului intr-un muzeu din Elvetia

Antena3 Antena3,
Comoara nazista, expusa publicului intr-un muzeu din Elvetia

Un muzeu din capitala Elvetiei va gazdui o colectie impresionanta de o mie de opere de arta confiscate de nazisti. La Muzeul de Arte din Berna ar putea ajunge picturile si schitele realizate de maestri de. continuă pe Antena3

Winnie the Pooh a fost INTERZIS intr-un oras din Polonia: Nu poarta pantaloni, iar sexul lui este incert

Cunoscutul ursulet Winnie the Pooh, este persona non-grata intr-un orasel din Polonia, pe motiv ca nu este imbracat cum trebuie iar sexul sau este incert. Numele personajului, creat de un scriitor britanic in.

Grecia: Un barbat a deschis focul intr-un bar din Pireu. 15 persoane au fost ranite

Un atact armat a aviut loc sambata dimineata intr-un local din Grecia. Un barbat inarmat a ranit 15 persoane un bar din Pireu, in apropiere de Atena, act care ar avea legatura cu traficul de droguri, a.

O reclama australiana, filmata intr-un sat din Romania

Un sat din Transilvania a fost ales ca decor pentru reclama de Craciun a unei retele comerciale din Australia. Povestea se petrece intr-o tara nordica nedefinita, dar personajele vorbesc romaneste. Eroul este.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu. Chuck Hagel a transmis condoleante familiilor victimelor

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )