Libnet.ro
UNICEF

20:00

O reclama australiana, filmata intr-un sat din Romania

Antena3 Antena3,
O reclama australiana, filmata intr-un sat din Romania

Un sat din Transilvania a fost ales ca decor pentru reclama de Craciun a unei retele comerciale din Australia. Povestea se petrece intr-o tara nordica nedefinita, dar personajele vorbesc romaneste. Eroul este. continuă pe Antena3

FOTO Rasplata primita de un observator independent la alegeri intr-un sat din judetul Olt: Si-a gasit masina vandalizata langa sectia de votare

Unul din observatorii independenti la alegerile de duminica trecuta s-a ales cu masina vanadalizata chiar langa sectia unde a monitorizat intreaga zi ca votul sa decurga fara probleme sau fraude. Andrei Urzica s-a inscris ca observator prin Centrul Pentru Resurse Civice si a ales sa monitorizeze alegerile in sectia 211 din judetul Olt, in satul Gostavatu. La finalul unei zile lungi in care a urmarit cu atentie lucrarile comisiei si alesii locali care s-au perindat pe acolo, observatorul s-a ales cu o surpriza neplacuta, insa prietenii si cunoscutii nu au ramas indiferenti si s-au oferit sa-i dea o mana de ajutor.

Grecia: Un barbat a deschis focul intr-un bar din Pireu. 15 persoane au fost ranite

Un atact armat a aviut loc sambata dimineata intr-un local din Grecia. Un barbat inarmat a ranit 15 persoane un bar din Pireu, in apropiere de Atena, act care ar avea legatura cu traficul de droguri, a.

Imagini surprinse in locuinte private din Romania, publicate pe un site rusesc denuntat de Marea Britanie

Site-ul rusesc care difuzeaza imagini din intreaga lume, surprinse de camere de supraveghere conectate la Internet, include si inregistrari din locuinte private, magazine sau birouri din Romania, transmit sursele din presa.

Yahoo Messenger si Yahoo Mail, indisponibile mai multe ore pentru utilizatorii din Romania

Utilizatorii Yahoo Mail si Yahoo Messenger din Romania intampina probleme de logare in ultimele doua zile. Serviciul a fost picat timp de mai multe ore in cursul diminetii de joi, iar mai multi utilizatori s-au.

Comisia europeana va acoperi costurile de constructie pentru doua tronsoane de autostrada din Romania

Comisia Europeana va acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a anuntat Reprezentanta CE la Bucuresti. Astfel, 262.

CE a alocat inca 260 milioane de euro pentru constructia a doua autostrazi din Romania

Comisia Europeana a hotarat, in data de 18 noiembrie, sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, astfel ca 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte, arata un comunicat al institutiei remis redactiei.

Faze tari: Hartile secrete ale Sarmisegetuzei; Imagini socante! Exorcizare filmata prin gaura cheii; Cele mai ciudate 50 de superstitii din Romania si din intreaga lume

Conspiratia Rhodes Trust: Lumea condusa de albii cei bogati. Una dintre cele mai controversate si disputate teorii conspirationiste este aceea conform careia lumea este condusa de mai multe foruri superioare care au ca scop. Mireasa s-a imbracat cu aur de 700. 000 de dolari. O indianca a vrut sa straluceasca la propriu in ziua nuntii. Mireasa, a carei identitate nu a dorit sa si-o dezvaluie, a purtat pe ea o intreaga colectie de bijuterii din aur. Valoarea lor.

Cutremurul din Romania a fost resimtit in Republica Moldova si Bulgaria

Cutremurul cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Romania, in zona seismica Vrancea, a fost resimtit in Republica Moldova si nordul Bulgariei, dar nu a provocat victime sau.

UPDATE. FOTO+VIDEO. Un elicopter cu 10 militari s-a prabusit intr-o padure din Sibiu. Chuck Hagel a transmis condoleante familiilor victimelor

Un elicopter militar s-a prabusit, vineri dimineata, intr-o zona impadurita din judetul Sibiu, primele date indicand ca aparatul de zbor ar fi luat foc in aer, informeaza Mediafax.

Ancheta penala dupa prabusirea elicopterului militar intr-o padure din Sibiu

Imprejurarile in care s-a prabusit vineri elicopterul militar in care se aflau zece persoane, dintre care opt au murit, vor fi cercetate intr-un dosar penal deschis la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )