Libnet.ro
UNICEF

06:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 OCTOMBRIE Cu perspectiva delistarii in prim plan, actiunile ART urca cu 8,27%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 OCTOMBRIE Cu perspectiva delistarii in prim plan, actiunile ART urca cu 8,27%

Cu un pas in afara pietei noastre de capital, dupa ce Grupul TMK controlat de miliardarul rus Dmitry Pumpyansky a depasit pragul de detinere de 95%, ceea ce ii permite delistarea producatorului de tevi din Slatina de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), actiunile TMK - Artrom ART), ce au marcat un avans de 8,27%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie de la BVB, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 OCTOMBRIE Crestere de 2,33% pentru Purcari Wineries

Sustinute partial de programul de rascumparari derulat de companie, actiunile Purcari Wineries WINE), ultima companie listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), au bifat o apreciere de 2,33%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 octombrie, marcand astfel cea mai bun randament din cadrul indicelui BET, a carui cotatie a coborat cu 0,08%, in perioada avuta in vedere.

webPR: Premiile Astra Film Festival 2019 - Teach, cel mai bun documentar romanesc, dezvoltat la Sibiu

Premiile Astra Film Festival 2019 pleaca in Franta, Belgia, Israel, Estonia si Romania! Castigatorii celei de-a XXVI-a editii a Festivalului International Astra Film de la Sibiu au fost anuntati sambata, 19 octombrie, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor, care a avut loc la Filarmonica de Stat Sibiu. Juriile celor 4 competitii au avut de ales dintr-o selectie finala de 46 de filme.

S-a lansat cel mai bun sistem de avertizare in caz de cutremur din lume

In California a fost dezvoltat un sistem de avertizare in caz de cutremur si este considerat cel mai bun din lume, relateaza Reuters.

Cel mai bun serial din toate timpurile primeste o continuare pe Apple TV+

Steven Spielberg a incheiat un contract cu Apple pentru producerea unui serial intitulat Masters of Air. Acesta este o continuare a Band of Brothers. in 2001, in colaborare cu HBO, Steven.

Astra Film Festival 2019 - Teach, cel mai bun documentar romanesc, dezvoltat la Sibiu

Castigatorii celei de-a 26-a editii a Festivalului International Astra Film de la Sibiu au fost anuntati sambata, 19 octombrie, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor, care a avut loc la Filarmonica de Stat Sibiu. Juriile celor patru competitii au avut de ales dintr-o selectie finala de 46 de filme.

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

Selly, despre prima noapte de amor. Mama dormea. Am dat tot ce am avut mai bun! Vloggerul 5GANG a dezvaluit secretul

Selly a vorbit despre prima noapte de amor, dar nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Vloggerul a marturisit ca mama lui era acasa in acel moment, dar asta nu l-a impiedicat sa isi faca de cap cu iubita lui. Selly a facut dezvaluiri despre prima noapte de amor .

BURSA ROMANA DE MARFURI: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh, a anuntat, luni, institutia, printr-iun comunicat.

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )