Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

BURSA ROMANA DE MARFURI: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh, a anuntat, luni, institutia, printr-iun comunicat.

Bursa Romana de Marfuri: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat c.

IN TRIMESTRUL AL TREILEA Cresterea economiei Chinei, la cel mai scazut nivel de dupa 1992

China, a doua economie mondiala, a inregistrat, in trimestrul al treilea din 2019, cel mai redus ritm de crestere din ultimele aproape trei decenii, pe fondul intensificarii razboiului comercial cu SUA, care a afectat si cererea interna, arata datele oficiale publicate vineri, transmit CNN, Reuters si BBC, potrivit Agerpres.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

Top 5 destinatii care inregistreaza cel mai frecvent intarzieri la decolarea sau aterizarea in Romania

Zilnic, pe aeroporturile din Romania, sunt anulate sau au intarzieri 5-6 zboruri, ceea ce inseamna ca in jur de 500 de romani sunt afectati in fiecare zi. Valoarea totala a compensatiilor la care acestia ar avea dreptul anual depaseste 35-40 de.

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

Vanzarea companiei-mama a Pro TV, CME, catre grupul ceh PPF e pe cale sa se incheie - publicatii cehe si bulgare Detalii despre rezultatele afacerii din Romania, sub impactul OUG 114

Grupul de investitii PPF, detinut de cel mai bogat om de afaceri ceh, Petr Kellner, este pe cale sa incheie negocierile pentru cumpararea pachetului majoritar in Central European Media Enterprises - CME, compania-mama a Pro TV - de la conglomeratul american ATT, potrivit Reuters, care citeaza publicatii din Cehia si Bulgaria. Plus: Ce spune CME despre rezultatele din Romania si cat a castigat Pro TV din publicitate si tarife aplicate cablistilor, in trimestrul al treilea.

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Un avion al companiei Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume, dupa ce anul trecut a deschis ruta Perth - Londra

Compania australiana Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume cu un avion comercial, care a strabatut distanta New York - Sydney in peste 19 ore, avand la bord 50 de pasageri si membri ai echipajului, informeaza DPA si AFP.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2803 seconds )